Portal 072info

Crna nedjelja za BiH: Petero mrtvih usljed utapanja, udara groma i saobraćajnih nesreća

МИЛИЋИ, 2. АВГУСTА /СРНА/ - Аутобус који је ишао из Новог Сада за Источно Сарајево и аутомобил "голф" сударили су се данас на магистралном путу Власеница - Милићи у мјесту Заклопача, јавља дописник Срне са лица мјеста.

Jučerašnji dan bit će zapamćen kao jedan od najtežih kada su u pitanju smrtni slučajevi u BiH izazvani nasilnom smrću, odnosno saobraćajnim nesrećama, utapanjima i prirodnim nepogodama.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Milićima kada je poginuo otac, a majka i dvojica sinova su povrijeđeni. Riječ je o porodici Ćerimović iz Huskića. Automobilom “golf” je upravljao jedan od sinova koji je zadobio povrede opasne po život.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kod  Prijedora je u poslijepodnevnim satima poginu motociklista. On je motorom podletio pod putnički automobil, a jedna osoba je povrijeđena koja se nalazila u automobilu. Prema nezvaničnim informacijama poginuo je muškarac sa područja Prijedora koji živi u Austriji.

Tragedija je zadesila i Skender Vakuf. Usljed udara groma 43-godišnja žena je poginula, a druga žena koja je bila u tom momentu s njom je povrijeđena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

F. E. rođenoj 1991. godine utopio se na Boračkom jezeru. On je tokom plivanja iznenada potonuo, a reanimacija nažalost nije uspjela.

Loše vijesti su stigle i iz Crne Gore. Državljanin BiH se utopio na Svetom Stefanu.  M. F. (48) utopio se predvečer u moru nedaleko od Svetog Stefana, saopćeno je iz crnogorske policije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

(Faktor.ba)

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME