CRVENO-CRNI VIKEND: Podržimo nogometaše i rukometaše!

CRVENO-CRNI VIKEND: Podržimo nogometaše i rukometaše!

ll

Svi su upoznati sa sportskim dešavanjima na prostoru naše zemlje. U toku je LIGA 6 u kojoj se rukometaši bore za naslov prvaka BIH i izlazak u SEHA ligu, te Premijer liga Bosne i Hercegovine gdje se nogometaši bore za prolaz u Europu.

Naši nogometaši su jako blizu trećeg mjesta i izlaska u Europu, ali da bi to uspijeli potrebna je velika pdorška navijača. Nogometaši se nadaju da ih nećete izdati, zapravo, svi se nadamo da ćete osjetiti zov Crveno-crnih momaka, te da ćete biti 12 igrač na Bilinom polju koji će presuditi u borbi za treće mjesto. Utakmica će biti odigrana u subotu u 17:30h na stadionu Bilino polje, a to je ujedno i posljednja utakmica na našem stadionu u ovoj sezoni. Iduća utakmica će se igrati na stadionu Otoka protiv Olimpica, pa ovom prilikom pozivamo sve navijače “Čeličnih momaka” da i na Otoci budu podrška, a onda svi zajedno, ako sve prođe u najboljem redu, otputujemo u Europu.

Rukometaši Čelika se trenutno nalaze na petoj poziciji u Ligi 6 za prvaka BiH, ali ukoliko ostvare sve pobjede na utakmicama koje igraju kući realno će biti blizu izlaska u SEHA ligu, tako da imamo dva kluba koja se takmiče u Europi. Oni će nakon nogometaša odigrati utakmicu petog kola Lige 6 u Areni Zenica.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica