Portal 072info

Cvjetni horoskop: Djevici je dovoljan nježni cvijetić, a za Vagu i Vodoliju…

Osmi mart dan je kada se, prema sada već ustaljenoj tradiciji, dragoj dami daruje cvijeće. Ako niste sigurni koji da odaberete, astrologija će da vam uskoči u pomoć!

Možda niste sigurni šta tačno da izaberete, ali ne odustajete od namjere da ženu do koje vam je stalo obradujete cvijećem za Osmi mart? Zodijak će vam pomoći!

Za djevojke ili žene rođene u znaku Ovna, kupite neki lijep buketić od crvenog ili bijelog cvijeća, obradovaće se. Bijele ili crvene ruže, kale takođe mogu biti dobar izbor. Bitno da je jednostavno i upečatljivo, piše “Telegraf“.

Dama u znaku Bika trebalo bi da dobije poveći buket koji sadrži, ili više vrsta raznog cvjeća, ili da te nijanse budu u roze tonovima. Ruže, poljsko cvijeće, nije važno. Bitno da je šareno i veselo, neće se buniti, jer ona je sama cvijet za sebe.

Pripadnice nježnijeg pola u znaku Blizanaca reći vam da im Dan žena nije uopšte bitan, ali ih ne treba slušati. Kupite im neko cvijeće u raznim bojama, male buketiće, one vole sve što je zanimljivo spakovano. Porukicu ne zaboravite da odštampate, to je nekad i bitnije od cvijeća. I bijelo cveće je dobar izbor.

Dama Rak voli velike bukete, cvjeće bi trebalo da bude bijelo i što krupnije. Bolji efekat ćete postići ako joj lično uručite cvijeće, nego ako ga pošaljete. Ljiljani, iris i hrizanteme su dobar izbor.

Lavice vole ruže, ali i suncokrete. Narcis je takođe dobar izbor. Bitno je da sija, da je veliki buket da mogu svima da se pohvale. Crveno ili žuto cveće je odlično za njih. Njena očekivanja je lako izneveriti, ali bitno je da pokušate da je zadovoljite. Važna je pažnja.

Djevica je skromna i nije joj bitno koliko je velik ili skup buket. Oraspoložite je nekim jednostavnim cvijetom, jednom kalom, možda plavom ružom ili nekim sitnim cvjećem. Ljubičice u saksiji bi bile dobar izbor, da mogu da nastave da rastu.

Vaga voli ruže, narcise, kao i roze hrizanteme. Bitno je da je sve lepo upakovano, i nije važno koliko će koštati. Nju će usrećiti nešto jednostavno, što će joj pokazati da ste mislili na nju.

Dama Škorpija će se obradovati crvenim ružama, a možda i bordo mogu da prođu. Ona voli neobično cvijeće, kao i orhideje u kutijicama, koje mogu da traju par dana. Ne voli ništa obično, nego elegantno i upečatljivo.

Dama Strijelac voli velike bukete bilo kakvog cvjeća. Nju ćete sigurno obradovati šta god da izaberete, samo da ima više vrsta cvijeća u buketu. Ne voli saksijsko i cvijeće tamnih boja, već šareno i veselo.

Žena Jarac voli klasične bukete, ne nešto veliko i preterano. Nećete pogrešiti sa ljiljanima, ili sa ružama. Ona voli eleganciju, a bitno je da ne zaboravite da joj uljepšate Osmi mart, pošto umije da zamjeri ako pažnja izostane.

Dama Vodolija voli neobične bukete, pa će je oraspoložiti plavo cvijeće, cvijeće u boji duge ili neki drugi neobičan cvijet. Nemojte birati klasične bukete, jer to znači da niste mislili na nju, nego da ste eto, tek nešto kupili. Orhideja, narcis, hrizantema ili neobična boja ruže su pravi izbor za ovu damu.

Žena rođena u znaku Ribe će ceniti gest, bilo kakvo da je cveće u pitanju. Ima razlike da li joj poklanja njen muškarac, ili neko od kolega. Bitno je da je jednostavno, da nije preveliki buket, nego nešto jednobojno i elegantno. Orhideja, ruže, ljiljani su dobar izbor, ali ne u kombinaciji.

Podijelite članak