Portal 072info

D-N GRANITI: Vrhunski dizajnirani, najsavremeniji tehnološki obrađeni spomenici i grobnice

dn2

D-N GRANITI sa sjedištem u Zenici,na ulazu u Gradsko Groblje Prasnice svoj rad počinje 2003 i bavi se isključivo preradom prirodnog kamena, mramora i granita.

U našem programu kao gotove proizvode kupci mogu naci podne ploče, ploče za fasade, stepenice, obloge za šankove i pultove, prozorske klupice, obloge za kamine, kuhinjske i radne ploče, ploče za umivaonike, te proizvodi raznih namjena, a sve to po potrebi i narudžbi kupca. U rezanju i obradi kamena primjenjujemo suvremene strojeve kako bi smo bili u mogućnosti ispuniti narudžbu pouzdano i u što kraćem roku, zadovoljavajući potrebe nasih kupaca. Kod nas možete računati na stručan savjet, prijateljski odnos i spremnost na pomoć, kao i prikladnu prezentaciju robe, pogodnosti plaćanja te brzu obradu reklamacija.

dn1

Uz širok asortiman proizvoda kupcima stoje na raspolaganju naše profesionalne kamenopolagačke ekipe koje na licu mjesta uzimaju sve potrebne mjere, te po izradi vrše ugradnju istih na području cijele BiH. Također, naši montazeri i stručno osoblje će Vas po potrebi rado posjetiti i dati Vam korisne savjete i idejna rješenja oko uređenja Vaših poslovnih objekata, restorana, hotela, caffe-a, trgova, terasa, obiteljskih kuća, stanova itd.

Pored programa za građevinarstvo, poduzeće je specijalizirano za izradu nadgrobnih spomenika i obiteljskih grobnica katoličkih i pravoslavnih konfesija, izradu nadgrobnih nišana za pripadnike islamske vjeroispovjesti, te spomen obilježja svih vrsta. Velik broj modela i vrsta kamena zadovoljiti će sve zahtjeve i potrebe kupaca, a za sve radove je osigurana garancija.

421131_293229204115780_1185424261_n

Kontaktirajte D-N GRANITE putem telefona: 061 992 843, 061 791 849 ili 032 833 569, te putem e-maila: dn_graniti@yahoo.com, a možete ih posjetiti lično na adresi Prašnice bb, Zenica.

Podijelite članak