Da li je seks uslov za učešće za Velikom bratu?

Podijelite vijest

v142398

Pobjednica rijatijia ”Parovi” Zorica Dukić kaže da joj je izvjesni menadžer koji je tvrdio da ima veze u ”Emotionu” nudio da je ubaci u ”Velikog Brata” ako spava sa njim.

Zorica Dukić koja je 2011. pobijedila u rijalitiju “Parovi” tvrdi da joj je izvjesni menadžer nudio učešće u “Velikom Bratu”, ali pod uslovom da ima seks sa njim, što je ona, kako kaže, odbila.

Dukićeva navodi da ju je sa menadžerom Aleksandrom Tošićem upoznao bivši dečko koji živi u Švajcarskoj.

Zorica-Dukic1-670x946

„Nekoliko puta smo se vidjeli na kafi i on je stalno pričao kako u “Emotionu” postoji neki lobi protiv mene i kako će mu biti veoma teško da me ubaci u taj rijaliti. Dan prije nego što je trebalo da odemo na sastanak sa Aleksandrom Miljušem, producentom “Velikog Brata”, on me je pozvao i predložio da dođe kod mene, navodno da napravimo “strategiju” razgovora“, priča Zorica za “Alo” i dodaje da je zatim Tošiću poslala poruku da on ne računa da će među njima biti nešto više, nakon čega joj je on poslao SMS u kojem je napisao: „Upravo sam se pomirio… Istina je da bih učinio sve za to i iscimao sam se ovih dana oko toga, ali kad neće, neće…Ti se samo pomiri da ima mnogo ljepših i mlađih i atraktivnijih od tebe svaku noć… Ali iz nekog razloga htio sam tebe da kre*nem…Jbg…Pozzz.“ 

Sa druge strane, Tošić je izjavio da ne poznaje Zoricu i da nema nikakve veze sa “Velikim Bratom” dok producent ovog rijalitija Aleksandar Miljuš kaže da je u pitanju dezinformacija.

cafe.ba