Da li je tvoj dečko zaljubljen u svoju najbolju prijateljicu?

Podijelite vijest

momak djevojka

Je li njegova prijateljica baš uvijek tema razgovora ili ju barem spomene u svakom? • Ona nikad ne griješi, a ako tako nešto kažeš pred njim, uvijek stane u njezinu obranu.

Niko ne želi da mu se to dogodi, ali nažalost, događa se. Kako prepoznati znakove da je tvoj dečko zaljubljen u svoju prijateljicu?

1. Stalno je spominje

“Ja i Ana smo ovo, Ana je ovo, Ana je…” Sjeti se posljednjih razgovora koje si vodila s njim. Je li njegova prijateljica baš uvijek tema razgovora? Vrlo često muškarci kad se počnu zaljubljivati, ne prestaju razmišljati i pričati o curi. Mrzimo to reći, no možda bi trebala početi više paziti na takve stvari.

2. Stavlja je na pijedestal

Ona nikad ne griješi, a ako tako nešto kažeš pred njim, uvijek stane u njezinu obranu. Ona je Gospođica Savršena, a on nosi ružičaste naočale kada je riječ o njoj, čak i kad je dotična potpuno u krivu. Čini nam se kako je vrijeme za pronalaženjem muškarca koji će tvoje osjećaje i potrebe staviti na prvo mjesto.

3. Uspoređuje te s njom

Svaki pravi frajer zna da nikad ne smije uspoređivati svoju curu s drugom ženom, jer zna koliko to boli. Ako te je počeo iznenada uspoređivati s njom, vrijeme je za uzbunu. Takvi komentari s njegove strane, jasni su znakovi da je počeo misliti kako je ona bolja od tebe.

4. Ne osjećaš se ugodno u njihovom društvu

Ako se vas troje i dalje družite, a ti se osjećaš kao višak, odnosno kao netko tko smeta, sve je jasno. Posebno ako za to postoji opravdan razlog, kao njegovo ignoriranje i pridavanje vidljivo više pažnje njoj.

Index.hr