Portal 072info

DA LI STE JE DOBILI: 10 SMS poruka koje govore da je zaljubljen u vas

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Čitaj između redova. Ovakve poruke šalje ZALJUBLJENI muškarac…

Ljubav je jedna od onih stvari koju ne možete da razumijte sve dok je konačno ne doživite. Možda mislite da znate šta je prava ljubav, ili da je sadašnja veza baš to, a onda nekoliko godina kasnije shvatite da je to ipak bila samo strast. Ipak budite sigurni u to da kada je ljubav prava, ona je mnogo više od požude. Znakovi da mu je stalo i da je totalno otkinuo za vama su tu, samo treba da ih dešifrujete. Ako držite oči širom otvorenim, pogotovo kada je riječ o SMS porukama, možete naići na određene tragove koji vrište “LJUBAV”.

Zato smo izdvojili 10 poruka koje muškarci šalju kada su zaljubljeni:

1. “Tako sam ponosan na tebe.”

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Ponos je produkt ljubavi. Ako nas nešto u životu čini ponosnim, postoji dobra šansa da je tu prisutno osećanje ljubavi. Razmislite o tome. Ponos obično znači osećaj zadovoljstva zbog nečijih (ili sopstvenih) dostignuća.Dakle, ako je muškarac ponosan zbog dostignuća njegove ljepše polovine, on smatra da su njena dostignuća ujedno i njegova, piše Cosmopolitan.

2. “Imam planove za savršen vikend sa tobom.”

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Budimo realni ovde. Njegove savršeno isplanirane aktivnosti (dnevne i noćne) predstavljaju velike crvene zastave koje govore “ljubav”.

Ako on danima unapred smišlja savršen plan za viđanje sa vama, taj muškarac sigurno ne razmišlja o strategiji kako da vas što pre odvede u krevet. (ili da odjednom nestane bez traga).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

U slučaju da vaš dečko ima ambiciozne planove, budite sigurni da on onda ima ambicije i da ostane dugo sa vama, u ozbiljnoj vezi.

3. Iznenadne “Nedostaješ mi/ Volim te” poruke

Jedna iznenadna “Nedostaješ mi” poruka preko dana je prava stvar, budi sigurna u to. Ova vrsta poruka otkriva da muškarac razmišlja o vama tokom celog dana, bez obzira gde se on nalazi. Ako vam vaš dečko stalno govori da mu nedostajete, to je verovatno zbog toga zato što ste mu u mislima- stalno!

4. “Da li si jela?”

Za neiskusne, ovo će biti sasvim obična poruka. Ali pogledajte malo dublje i shvatićete o čemu je ovde reč. Ako vam dečko stalno šalje ovakvu poruku, to može biti znak ljubavi. Muškarac kao jača polovina uvek ima potrebu da zaštiti svoju lepšu polovinu. Upravo zato je ova poruka način da pokaže da želi sve da obezbedi za vas- na isti način kao što majka mečka hrani svoje mladunce.

5. “Ne moraš da ideš u teretanu!”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ova poruka je način na koji muškarac želi da vam kaže da vas želi (i voli) takvu kakva jeste. Naravno da obe strane treba da povedu računa o svojim fizičkim aktivnostima, ishrani ili stilu. Ali, kada je muškarac stvarno zaljubljen te stvari će odjednom postati nevažne.

6. “Gledam ovaj film/ čitam ovu knjigu/ slušam ovu pjesmu- i to me podsjeća na tebe.”

Jednom kada se zaljubite, sve stvari koje vam se događaju ili ih radite tokom dana će vas podsjećati na osobu koju volite. Ako vam muškarac šalje poruke tokom dana kako bi vas obavestio o raznim stvarima koje ga podsećaju na vas, to znači da je reč o ljubavi. Pogotovo kada dobijate neobavezne, iskrene i smiješne poruke, koje djeli sa vama. (Ne mješajte ovo sa nasumičnim, glupim i smarajućim porukama!)

7. Poruka koja u sebi sadrži riječ “maženje” ili se odnosi na nju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sve sa rečju maženje predstavlja univerzalni kod za ljubav, koja nije podstaknuta čistom strašću i požudom. Ako vas dečko poziva da dođete da se grlite i mazite, postoji velika šansa da gaji velika i intezivna osećanja prema vama- i da uživa u tvom društvu i susretima, koji se ne odnose samo na seks.

8. “Hajde da ostanemo kod kuće večeras. Sami.”

Ništa ne otkriva muškarca više od ove poruke. Ako nam ne smeta što naš društveni život i izlasci polako propadaju, verovatno je to sa dobrim razlogom. Jednostavno, ako vaš muškarac želi da ostane sa vama kući u petak veče, to znači da ste postali njegov prioritet. On ceni vreme koje provodi sa vama, i to mu je sada važnije od svega.

9. “Volio bih da si sada ovdje.”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako dobijete ovakvu poruku od svog dečka, koji želi da provodi vreme sa vama (sada), verovatno je zaljubljen u vas. Ljubav ima moć da kontroliše um koji govori “volio bih da si sada sa mnom”, što otkriva da su njegove misli načisto zaposete vama. Prava ljubav podrazumeva stalnu naklonjenost. Ako vam vaš partner šalje ovakve poruke dok je zauzet drugim stvarima, onda on stvarno želi da budete sa njim, sada. Onda je nesumnjivo reč o ljubavi.

10. “Moja mama me gnjavi da bi voljela da te upozna.”

Kada se mame uključe, onda znajte da je sigurno ljubav tu prisutna. Muškarci nikada tek tako ne smaraju majku sa beznačajnim stvarima.Dakle, ako je došlo vreme za upoznavanje dve najvažnije žene u njihovom životu, onda taj muškarac vidi budućnost u vašoj vezi.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6