Portal 072info

VLASNIK DISKOTEKE LABEL „Da sam znao šta će se dogoditi, lično bi ih spriječio da idu dalje“

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bh. javnost obavijena je tugom nakon tragičnog ishoda prijave nestanka trojice mladića iz Zenice, koji su u subotu navečer izašli u vikend provod a potom završili u rijeci Lašvi.

Podsjetimo, mladići su prvobitno izašli u diskoteku “Label” u Vitezu, gdje su bili sve do ponoći a zatim su otišli u nepoznatom pravcu.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Zbog ove nezapamćene tragedije razgovarali smo i sa Vahdetom Smajićem, vlasnikom diskoteke “Label”, gdje su, kako nam kaže, mladići bili redovni gosti.

– Poznavao sam ih i bili su moji stalni gosti. Još ne mogu vjerovati da se to dogodilo, žao mi je prerano ugašene mladosti – kaže Smajić.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Ističe da su mladići u njegovoj diskoteci bili do oko ponoći, a potom su sa automobilom otišli u nepoznatom pravcu.

Klanjao dženazu mladićima

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Koliko je sam vlasnik pogođen ovom viješću govori podatak da na Dan žalosti u Zenici u njegovom objektu nije emitovana muzika, a vlasnik Smajić prisustvovao je i zajedničkoj dženazi u Janjićima.

Osim toga, stavio se na raspolaganje porodici za bilo kakvu vrstu pomoći, sa kojom je sve vrijeme tokom potrage za mladićima bio na telefonskoj vezi.

– Svi smo pogođeni ovom viješću, razumljivo je da niko ne može ostati ravnodušan na činjenicu da tri mlada života više nema. Da sam znao šta će se dogoditi, lično bi ih spriječio da idu dalje – kaže Smajić.

U ovoj diskoteci, koju već 11 godina vodi mladi Smajić, nikada nije zabilježen nijedan veći incident a pogotovo incidenti sa tragičnim ishodom.

Iako je komentara na društvenim mrežama bilo raznog sadržaja, koji su dovodili „Label“ u negativan kontekst, Smajić vjeruje da će svako ko racionalno razmišlja znati da je on kobne večeri bio bespomoćan da promijeni sudbinu i sve što se dogodilo.

Iskreno saučešće

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na kraju razgovora još jednom porodicama stradalih upućuje iskreno saučešće i žal, u nadi da će ove teške trenutke prebroditi.

– Porodicama Delić i Begović upućujem iskreno saučešće. Porodici Kozlić također najiskrenije želim da se tijelo njihovog sina čim prije pronađe da bi pronašli svoj mir barem na neki način – zaključio je Smajić za 072info.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

RVI ogorčeni na Patkovića: Bio si vrijedan poštovanja kada si poveo saborce, a onda si ih prodao zarad ličnog interesa!

072info.com

NORMALIZIRANO GRIJANJE: Zeničanima ponovo topli radijatori

072info.com

Zeničanin uhapšen zbog posjedovanja droge

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6