DA TI SRCE PUKNE: Mladen je uradio jednu stvar neposredno prije samoubistva i najavio svoju preranu smrt

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Mladić Mladen Dulić iz Laktaša, koji se ubio nakon snimka na kom je ismijan na društvenim mrežama, sahranjen je jučer na gradskom groblju u Laktašima.

U dvorištu kuće danas se okupio veliki broj ljudi da se oprosti od Mladena. Mladić je sahranjen u bijelom sanduku na koji je majka Biljana pala i zagrlila ga. Nije mogla da se odvoji od kovčega svog sina, a otac je jedva stajao od tuge dok ih je Mladenova sestra Dragana tješila.

ČITAJ JOŠ:  Sahranjen Mladen Dulić, majka neutješna: Doći će mama kod tebe sine, ima mjesta 

Mladenova komšinica otkrila je nove detalje ovog stravičnog slučaja.

Jedna od komšinica navodi za Novosti da je Mladen kupio 100 svijeća i ostavio ih na stolu prije nego što je počinio samoubistvo.

Komšije za Mladena imaju samo riječi hvale. Kažu da je bio vrijedan, da je najviše volio da sadi cvijeće za majku. Takođe ističu da neće odustati od traženja pravde, a najavljuju i proteste. Ranije je objavljeno da je policija uhapsila radnika benzinske pumpe sa video-snimka na kojem je prikazan kako snima Mladena Dulića (22) iz Laktaša, koji se ubio.

ČITAJ JOŠ:  Smrt Mladena Dulića: Zločin koji zakon u BiH ne prepoznaje
GODISNJICA
MARKETING