Portal 072info

DA VAM SE KRV ZALEDI U ŽILAMA: Dramatične pretnje Mire Škorić Maci Diskreciji!

Show Parovi koji se emituje svakodnevno od 22 sata na OBN TV svaki dan donosi novo iznenađenje. Sinoć je u parovima bilo itekako vruće, lupala su se jaja, korpulentna Saška Karan je pet komada slupala na glavu rediteljki Jeleni Golubović. A posebno je bio interesantan sukom Mace i Mire.

Ti si niko i ništa. Tebe narod može da sluša, ali ne i da te gleda. Idi kod ljekara, operiši se malo – vrijeđala je starleta pevačicu, koja je duplo žešće uzvratila.

Pjevačica Mira Škorić i starleta Maca Diskrecija posvađale su se “žestoko” i nisu sijevale samo žestoke uvrede, već i opasne prijetnje.
Folkerka je optužila Tuzlanku da se prostituiše u Crnoj Gori, a svađu je započela Maca koja je cijelo veče provocirala Miru.
– Ti si niko i ništa. Tebe narod može da sluša, ali ne i da te gleda. Idi kod ljekara, operiši se malo. Dovedi se u red. Jadna si koliko si teška– rafalno je sipala Diskrecija.
Škorićeva joj nije ostala dužna:
– Ti si zvezda, ali na iznajmljenim jahtama. Prostituišeš se po Crnoj Gori. Drolja najobičnija. Nemoj da si mi prišla, bolje bi ti bilo da me se kloniš. Smeće jedno malo, nevaspitano.
Pjevačica je na kraju još dodala:
– Ako te ja udarim, ako mi samo na metar priđeš, ni reanimacija ti neće pomoći!

Podijelite članak