DADILJA IZ PAKLA: Ostavila dvije bebe u kolima na +32 da bi otišla u solarijum!

Policajac koji je spasao djecu kaže da je kroz zaštitni prsluk osjećao vrelinu koja je zračila iz malih tijela!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Dadilja Kristin Mari Džons (23) iz američkog grada Portlanda riješila je da ode u solarijum, a pošto je to bilo usred njenog radnog vremena, povela je mališane koje je čuvala – dvogodišnjeg dječaka i dvomjesečnu djevojčicu – i ostavila ih da je čekaju u kolima na 32 stepena Celzijusa.

Nije im ni prozor otvorila.

Na sreću, djecu su na vrijeme primijetili prolaznici i dozvali policiju, a protiv dadilje iz pakla smjesta je pokrenut sudski proces. Policajac Rajan Hembli, koji je brzo došao na lice mjesta, nije mogao da sakrije ogorčenje dok je sudiji pričao da su djeca bila toliko vrela kad ih je izvadio da je kroz neprobojni prsluk osjećao kako zrače vrelinom!

ČITAJ JOŠ:  Crveni karton vlastima ZDK-a zbog Zakona o MUP-u: Sankcije bi mogli snositi i građani

Baš kad je preznojane vrele mališane izvukao iz kola, iz salona “Sanblejz” išetala je Džonsova. Prvo je slagala da je s djecom u kolima ostala njihova majka, a kad su policajci s lakoćom utvrdili da je majka bila cijelog dana na poslu, kazala je da je slagala jer se uplašila.

Optužena je za zločinačno zanemarivanje djece prvog stepena i 15. avgusta se očekuje presuda.

GODISNJICA
MARKETING