Dadilja odvela bebu u šetnju pa je odnijela bivšem i rekla da je njegova

Dadilja odvela bebu u šetnju pa je odnijela bivšem i rekla da je njegova

Prava drama odigrala se danas u popodnevnim satima u Kruševcu kad je majka K.K. (38) prijavila policiji da je izgubila kontakt sa bebisiterkom J.J. koja je otišla sa njenom bebom u šetnju.

“Nesrećna majka pozvala je policiju i rekla da se bebisiterka nije vratila sa bebom iz šetnje u dogovoreno vrijeme i da joj se ne javlja na telefon. Policija je odmah odreagovala na prijavu majke”, rekao je izvor iz istrage.

Dodaje da je majka do detalja objasnila šta se dešavalo.

“Navela je da se prije tri dana dogovorila sa J.J. da joj čuva bebu staru mjesec i nekoliko dana. Jutros su se dogovorile da dijete iznese u šetnju i da je donese do 11 sati. Međutim, bebisiterka se nije pojavljivala, a pri tom se nije javljala ni na telefon. To je nesrećnu majku uplašilo do te mjere da je odmah obavijestila policiju”, objasnio je neimenovani sagovornik.

Policija je odmah odreagovala i organizovala potjeru za J.J. Ubrzo su je pronašli i tek onda je uslijedio šok.

“J.J. je sa bebom pronađena naselju Mudrakovac u Kruševcu kod njenog bivšeg emotivnog partnera D.S. (40). Beba je vraćena prestravljenoj majci, a J.J. i njenog bivšeg priveli su u policijsku stanicu. Tada je klupko počelo da se odmotava”, navodi izvor iz istrage.

Prema njegovim riječima, policija otkriva da su njih dvoje bili u vezi prije devet mjeseci.

“Vezu su započeli prošle godine, a razišli su se u aprilu. Dok su bili u vezi ona je prije oko devet mjeseci ostala trudna i imala je spontani pobačaj o kom nije pričala. Danas je odlučila da se pojavi kod dečka i da bebu koju je čuvala predstavi kao njihovo dijete”, rekao je sagovornik zgranut nevjerovatnom pričom.

Kako je objasnio, sa druge strane D.S. je rekao da ga je bivša zvala prije tri dana.

“Rekla mu je da dolazi kod njega odnosno da će da svrati sa njihovim djetetom”, naveo je sagovornik, prenosi “Informer“.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE