Portal 072info

Dadilja silovala 10-godišnjeg dječaka: ‘Gospođa Rataić se ušunjala u krevet našeg sina i natjerala ga na seks’

Naime, majka djeteta koje je navodno zlostavljano primijetila je jednog dana da joj sin ima ljubavni ugriz na vratu.

Dadilja Marybeth Rataic (25) iz američkog gradića Willimantica u saveznoj državi Connecticut našla se pod teškim optužbama za seksualno zlostavljanje desetogodišnjeg djeteta zbog čega je suočena s višegodišnjom zatvorskom kaznom.

Naime, majka djeteta koje je navodno zlostavljano primijetila je jednog dana da joj sin ima ljubavni ugriz na vratu. Kada ga je upitala o tome on joj je ispričao da je imao seksualne odnose s dadiljom tri puta tokom augusta.

Prema optužnici, gospođa Rataic, koja je i sama majka jednog djeteta, jednu se večer čak ušunjala u dječakov krevet, koji dijeli s braćom, te je imala seksualni odnos s njim.

Osim toga, jednom je prilikom seksualno napastovala dječaka dok je njegova majka rađala u bolnici.

Gospođa Rataic je sve optužbe zanijekala te je rekla kako je dječak nju zaskočio. Dodala je i kako ga je pokušala zaustaviti.

Prema pisanju uglednog lokalnog lista Record Journal, jedini razlog zašto to nikome nije ispričala je jer ju je bilo sram.

Zajednički prijatelj optužene dadilje i dječakove majke rekao je za NBC kako je gospođa Rataic emocionalno shrvana zbog teških optužbi.

Ispričao je i kako je dadilji još uvijek stalo do dječaka ‘unatoč tome kako je sve ispalo’.

Sudac Phillip Scaropelino zabranio je dadilji da viđa dječaka, dok je njen advokat kojeg je dobila po službenoj dužnosti zatražio psihološko promatranje za svoju klijenticu.

Podijelite članak