Dalibor Pavlović objasnio svoje sporne fotografije: Na mene su utjecale “više sile”

Screenshot 3 29
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Odnedavno bivši gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović oglasio se nakon čitave “sapunice” vezane za njegove neprimjerene fotografije, koje su procurile u javnost i nakon kojih je danas zvanično podnio ostavku na mjesto prvog čovjeka grada.

Kako je na Facebooku napisao Pavlović – “Osoba s fotografija koje gledate prethodnih dana nije pravi Dalibor Pavlović”.

“Sve što mogu reći u tom smislu je zaključak da su više sile utjecale na mene i da mi je sada najbitnije što sam živ i što je moja porodica uz mene”, naveo je, između ostalog, Pavlović.

Dodao je da njegov nivo nije pljuvanje bilo koga i da svaku večer odlazi na spavanje s mislima kako tako niska naslijeđena budžetska sredstva rasporediti na sve one građane i strukture koje su u stanju potrebe.

“A čovjek koji tako djeluje i nastupa, sebi ne može priuštiti scene nemorala i razvratništva, kakve su javno predstavljene javnosti, s jasnim ciljem destabilizacije SNSD-a i progresa koji smo u Prijedoru ostvarili”, dodao je Pavlović.

Podsjećamo, Pavlović je danas i zvanično podnio ostavku nakon što je na njega, zbog neprimjerenih fotografija na kojima guta tablete i povraća, izvršen pritisak opozicije, ali i stranačkog šefa Milorada Dodika.

GODISNJICA
MARKETING