Dalila Dragojević o ljubavnom životu: Ona nije njegova

Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, postala je voditeljica RED televizije, a povremeno će se pojavljivati i u “Eliti”, što je posebno obradovalo njene fanove, koji prate rijaliti karijeru Dalile od samog početka.

Dalila je jako aktivna na društvenim mrežama, a pored toga što svaki dan održi live na TikTok platfmormi, ona na svom profilu na Instagramu objavljuje detalje iz svog privatnog života. Ipak njene fanove najviše interesuje šta se to dešava u njenom ljubavnom životu, pogotovo otkako su imali priliku da tokom “Zadruge” javno gledaju krah braka sa Dejanom Dragojevićem i turbulentnu vezu sa Filipom Carem.

Međutim, iako često na društvenim mrežama izađu neke špekulacije ko bi mogao da bude Dalilin aktuelni partner, ona o tome ne govori javno, ali svojim objavama podigne prašinu.

Naime, ona je na svom Instagram storiju podijelila jedan citat, koji je po svemu sudeći uputila misterioznom muškarcu, jer javno dečka nije pokazivala.

Objava Dalile Dragojević - Avaz

Objava Dalile Dragojević. Instagram

– Nema on nikog. Ni ta što mu grije krevet nije njegova – glasila je poruka koju je voditeljica podijelila na društvenoj mreži, prenosi Espreso.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE