Dalila Dragojević se već pokajala što se vratila suprugu Dejanu!

C29FBEE0 35E2 47A8 9546 7A9AD410403F
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Starleta priznaje da i dalje pati za ljubavnikom Filipom Carem, koji ju je poslije 26 dana “velike ljubavi” ostavio zbog Maje Marinković.

– Nisam očekivala da ćemo Dejan i ja da se zbližimo, a zatim i pomirimo. Htela sam samo da me zagrli i utješi, jer mi je bilo teško kad me je Filip ostavio. Ne vjerujem da ćemo ostati zajedno, ne mogu da trpim da mi stalno prebacuje prevaru. Još kad ga vidim depresivnog, smorim se i ja! Stalno je tužan, bezvoljan, faca mu je smrknuta… Ne želim da živim sa takvim čovjekom – požalila se Dalila voditelju Darku Tanasijeviću.

Ona je iskoristila rijetku priliku kad Dejan nije pored nje da javno prizna da i dalje voli Filipa:
– Emocije prema Caru su još tu, ne mogu da nestanu preko noći. Patim za lijepim trenucima koje smo imali, ali me nekad toliko iznervira da bih ga ubila! Filip je makar znao da me nasmijeje! I dalje ume! Svaki dan se smijem njegovim forama, a Dejan me zbog toga popreko gleda. Šta da radim kad je čovjek duhovit?!
Dalila vjeruje da ni Filip nije ravnodušan prema njoj.
– Ulovim mu pogled, a često mi i dobaci nešto. Ne govorim nikome o tome, jer ne želim da mu pravim probleme. Maja ga svaki dan tuče, ljubomorna je na mene. Iskasapila ga je, dečko hoda sav krvav! Rekao je da mu je bilo mnogo bolje dok je bio sa mnom i da je pogriješio što me je ostavio – rekla je Dragojevićeva.

Ovo Dalilino priznanje na TV pratio je i njen otac Huso Mujić. On napominje da zet može da mu bude samo Dejan!
– Ako se vrati Filipu, završili smo! Ne vjerujem da će to da uradi, jer je vidjela koliko psuje i vrijeđa žene. Jedino Dekija priznajem za zeta. Dalila mora da shvati da je on tužan zbog svega što mu se desilo. Kad izađu iz rijalitija, biće im bolje… – priča Mujić, prenosi informer.