Dalila Dragojević zbog “Zadruge” ne liči na sebe

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Dalila Dragojević boravi u rijalitiju “Zadruga” već 11 mjeseci, a za ovaj ne tako kratak period preživjela je brojne lomove pred milionskim auditorijumom.

U više navrata se isticalo koliko je njen bivši suprug Dejan Dragojević fizički propao zbog pretrpljenog stresa i njene preljube, ali popularnu rijaliti-takmičarku, takođe, nije zaobišla promjena uzrokovana brojnim faktorima.

Na društvenim mrežama kruže su Daliline fotografije koje svjedoče o tragovima boravka u “Zadruzi” na njen fizčki izgled. Gotovo svakodnevne svađe sa Filipom Carom, ali i drugim učesnicima imali su negativan uticaj.

– Dalila za 11 mjeseci u “Zadruzi” ostarila 10 godina – konstatovano je na jednoj od stranica na društvenoj mreži Facebook.

Ukoliko pogledamo snimke Dalile Dragojević s početka pete sezone, gdje nema šminku, jasno se vidi sviježina lica i bolje stanje kože.

Ova takmičarka često je i kritikovana zbog načina na koji se šminka, a u ovom slučaju to je dodatno doprinijelo da izgleda mnogo mnogo starije i izmučenije.

Express