DALILA JE U VEZI SA OVIM PJEVAČEM: Iznajmili su sobu, zadržali su se dvadest minuta

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Starleta Dalila Dragojević navodno je u vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, piše “Republika”.

Njih dvoje su, kako navodi pomenuti portal, uhvaćeni u jednom klubu u centru Beograda gdje su pred svima razmjenjivali nježnosti, a sa njima je bio i reper Vuk Mob.

-Dalila, Gastoz i Vuk prvo su se sami našli na večeri u kafiću u Knez Mihailovoj ulici, da bi se poslije ponoći uputili na drugu lokaciju. Taksijem su došli ispred noćnog kluba, tu su ih ljudi prepoznali, pa su se fotografisali na brzinu, da bi u jednom trenutku po njih izašao momak koji ih je preko reda uveo u lokal. Kad su se smjestili, poručili su piće. Nazdravljali su s prijateljima, Dalila se snimala za društvene mreže, dok je Vuk insistirao i opominjao je da ne kači ništa – priča izvor koji je navodno bio na licu mjesta.

Kako dalje priča sagovornik “Republike”, Dalila i Nenad su kasnije navodno i iznajmili sobu.

-U tom lokalu postoje sobe koje gosti mogu da iznajme. Tamo obično idu parovi koji imaju kombinacije, šeme i slično. Dobijete ključ i niko vas ne uznemirava. Dalila i Gastoz su se zadržali dvadesetak minuta u sobi. Kad su izašli, ona je bila sva raščupana, pa je bilo jasno da su ušli da se malo više opuste – tvrdi izvor.

Dalila i Gastoz nisu se oglašavali oko ovih navoda, te ostaje da čujemo njihovu stranu priče.

GODISNJICA
MARKETING