dalila
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 4, 2021 @ 8:25
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Dalila Dragojević i bivši rijaliti učesnik Mladen Vuletić nekada su bili u vezi, a on je sada iznio pojedine detalje iz njene prošlosti.

NER FIT

Naime, Mladen je gostujući u jednoj emisiji na “Red televiziji” iznio detalje koji dokazuju koliko je zapavo aktuelna zadugarka bila opterećena rijaliti programima.

– Taj dan bilo je fejk venčanje Vesne Rivas i Zmaja od Šipova u “Parovima”. Koliko je bila opterećena, ona taj dan nije otišla na predavanje na fakultetu, nego je cijeli dan provela ispred tv-a i gledala njihovo fejk vjenčanje u rijalitiju – rekao je Mladen i otkrio da su on i Dalila zapravo sve ovo vrijeme u kontaktu uprkos tome što je Dalili Mladen bivši dečko i što je ona sada sa Dejanom Dragojevićem u zakonitom braku.

– Dalila i ja smo se često čuli preko Instagrama, čestitala mi je kada sam pobijedio u “Parovima” – izjavio je Mladen, a onda se voditeljka nadovezala na cijelu situaciju:

Tekst se nastavlja nakon reklame

 Ovo ona piše sve, pa ona je tebi romane pisala, ju kakvi su ovo smajlići. Svojim očima sam vidjela da su se Dalila i Mladen čuli dok je ona bila u braku sa Dejanom. Vidjela sam datum, neću da otkrivam, ali ništa loše. Baš ti je pisala dosta poruka.

Podsjetimo, Dalila se trenutno nalazi u “Zadruzi 5”, gdje je prevarila svog još uvijek zakonitog supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

LIDER