dalilaaaaaaa
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 27, 2021 @ 9:20
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Dalila Dragojević aktuelna učesnica rijalitija “Zadruga 5” prije braka sa Dejanom Dragojevićem imala je jako burnu prošlost.

NER FIT

U rijalitiju “Parovi” gdje su se upoznali i zavoljeli Dalija je bila prava zvijezda pa su se tako novinski članci nizali svakog dana, a mi vam prenosimo jedan koji je tada izazvao najviše pažnje.

– Dalilu je bivši muž ošišao na ćelavo nakon što je uhvatio sa drugim muškarcem. Njen otac je zbog sramote napustio Tuzlu, a majka se liječi od depresije – tada je govorila za domaće medije Dalilina komšinica Suphija.


– Njena porodica se kao i mnoge tokom rata preselila u Austriju gdje su bili sve dok Dalila nije počela da se bavi najgorim mogućim stvarima koje jedna žena može sebi da dopusti, ona se od 15. godine vucara sa kim god je stigla, a ubrzo je počela da živi u vanbračnoj zajednici sa jedin imućnijim čovjekom – Pričala je tada Subhija koja se preziva isto kao aktuelna učesnica rijalitija Mujić.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Cijela Tuzla i Sarajevo zna kakve je imala probleme sa drogom, to i Maca prvenstveno zna ali Maca je čovjek pa neće da zadire tamo gdje boli, nakon tog skandala se vucara po Beču i bavila najstarijim zanatom – rekala je tada za Star Dalilina komšinica.

LIDER