1dalila PU5
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 22, 2021 @ 16:15
KATEGORIJA: Vijesti
FIXGEHALT

Razvod Dalile i Dejana Dragojevića potresao je njihove porodice, a čini se najviše njenu majku Eminu. Kako  je starletin otac Huso Mujić otkrio, nesretnoj ženi je danima jako loše, a na dan kada su njena kćerka i zet potpisivali papire ona je završila u hitnoj!

NER FIT

I dok Dalilin tata i dalje drži stranu Dejanu, mama Emina neprestano plače. Iako su razvedeni, Huso je preko jednog komšije saznao da je njoj danima loše, a da je na dan kad su kćerka i zet potpisali papire, pala u nesvijest.

– Čuo sam da joj je jako loše otkako se desilo sve ovo sa Dalilom i Dejanom i da je završila u hitnoj. Kada se prikazivao njihov razvod na televiziji, Emini je skočio pritisak i valjda je glava počela da je boli, da bi se na kraju srušila. Komšije su je nekako dovele do kola i odvele kod ljekara gdje je dobila neke lijekove… Ne znam tačno… Znam samo da je sve to jako loše podnijela. Emina je, kao i ja, smatra da je Dejan bio najbolji momak za Dalilu. Neće više naći takvog čovjeka, poštenog, dobrog, da je voli, poštuje i sluša – rekao je Huso za Kurir.

Iako se razveo nedavno, čini se da Dejan itekako uživa u okruženju i društvu zadrugarki. Posljednjih dana se zbližio sa Tarom Simov i gotovo da se ne razdvajaju, pa su proveli noć zajedno u krevetu. U jednom trenutku oni su sakrili glave ispod jorgana, a mnogi pretpostavljaju da su se poljubili.

Tekst se nastavlja nakon reklame
LIDER