Portal 072info

Dame, horoskop otkriva vaše tajno oružje

U igri ljubavi i zavođenja sve je dopušteno, a i svaka prednost dobro dođe. Upravo je zato dobro znati koje su vaše urođene dobre strane koje će privući interes muškarca. Bilo da se radi o fizičkim karakteristikama ili karakternim osobinama, horoskop vam može pomoći da saznate koje je vaše tajno oružje u osvajanju suprotnog spola.

Žena Jarac osvaja hladnoćom. Ostavlja dojam žene na položaju, a ta aura moći i nepokolebljivosti privlači muškarce sklone dominantnim ženama. Naglašene jagodične kosti i lijepe noge, te figura nesklona debljanju njene su jake točke.

Riba snenim očima hvata muškarce u mrežu svojih čari, kojima se često pridružuju i vilinska, nježna kosa, te sitna graciozna stopala. Ribe su tipom niže građe, djeluju poput lutkica, bez milost i koristeći svoju ženstvenost i izgled djevojčice-žene da bi privukle muškarca koji im se sviđa.

Žene Strijelci imaju neuhvatljiv šarm divlje srne. Prirođen im je sportski stil, no vole se ukrasiti finim nakitom. Samosvjesne su, prekrasna osmijeha, i lijepo oblikovanih nogu i stražnjice. Dobro se slažu s muškarcima, a spremne su sudjelovati u svakom izazovu koji je “bačen” pred njih.

Prema Račicama muškarci osjećaju zaštitničke porive. Grudi i dekolte su njihova jaka strana i magnet za muške oči, a i cijeli im je torzo obdaren oblinama. Pojava i nastup su im naglašeno feminizirani i one to dobro znaju iskoristiti. Račice imaju i izvrstan smisao za humor, kojim će odabranika baciti na koljena.

Blizanka je žena sa sto lica, mladenačka, zanimljiva, brbljiva… Krase je lijepe ruke i ramena, te dječački šarm i naglašena gestikulacija. Često nose poludugu kosu (i ta im frizura najbolje odgovara), koja im omogućuje transformaciju od Petra Pana do vamp zavodnice, sve prema raspoloženju.

Ovnica je vatrena osvajačica, koja upečatljivom odjećom (usko, koža, čipka, kontrastne boje) ističe snagu svoje osobnosti. Ima izražajno i zanimljivo lice, a krasi je i neposrednost i strastvenost kojoj teško bilo koji muškarac, na kojeg je bacila udicu, može odoljeti.

Žena Lav raspolaže ubojitim oružjem – ona mane zna pretvoriti u prednosti. Ponosna i aristokratskih manira, zabacuje svoju zamamnu i bujnu kosu, zvekeće blještavim nakitom i sigurnim pogledom fiksira žrtvu kojoj nema spasa kad je ova “mačka” uhvati u svoje pandže.

Bikica će jednom biti djevojka iz susjedstva, drugi put dobro upakirani ekstrakt ženstvenosti. Karakteriziraju ih klasična ljepota raskošne figure, posebno poprsja, te čvrst karakter kojim one itekako dobro znaju baratati i iskoristiti u svrhu zavođenja.

Djevica igra igru dobre djevojčice i prigušenom seksualnošću dovodi do ludila svoje obožavatelje. Ima lijepe šake i duge prste, profinjene crte lica, sklona je oblačenju u čipku i volane, a sve to zajedno muškarce dovodi do ludila.

Vaga raspolaže cijelim arsenalom zavodničkih taktika. Najčešće je zapažena po izuzetno njegovanoj kosi posebnog sjaja, te skladnoj figuri. Znalački nanesenom šminkom i odabranom odjećom uvijek privlači pažnju. A kao da to sve nije dovoljno, Vage su i verbalno šarmantne, pa nije niti čudno da slove kao jedne od najboljih zavodnica u Zodijaku.

Žena Vodenjak ne razmišlja previše o dojmu koji ostavlja na muškarce, no to je čini još zanimljivijom i atraktivnijom muškarcima. Moderna je, ima hrabrosti odstupiti od klišeja. Ovo je žena kojoj ne treba puno šminke da bi zavela, njeno samopouzdanje zrači bolje od bilo kakve šminke.

I za kraj – Škorpionka, ona je jedna od najopasnijih zavodnica Zodijaka – čak i kada nije sređena osvaja fatalnim šarmom. Legendarni duboki, pronicljivi pogled, seksi glas i kombinacija vatre i leda koktel su koji obara s nogu svakog muškarca na kojeg bace oko.

Zena.hr

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box