Dame, obratite pažnju: Top 10 muških izgovora za izbjegavanje kondoma

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Većina frajera kad-tad pokušala je da izbjegne ovaj oblik zaštite. Ali zato je na vama da ga glatko odbijete, bez obzira koliko nevino ovi izgovori djelovali.

Manji užitak

Ovo je definitivno prvi razlog koji će vam navesti. S obzirom na to da se sada prave i izuzetno tanki modeli, ne dozvolite da vas uvjeri u to, čak i ako mislite da u toj izjavi ima istine.

Ne može da nađe pravu veličinu

Jedna anketa je pokazala da 30 do 35 posto muškaraca kupuje male kondome, dok 50 posto njih traži veće. Zlatna sredina je idealno rešenje, pa mu sugerišite opciju “medium”.

Pokušava da uštedi

Ukoliko je on lovac na besplatne uzorke, teško da će otići do apoteke da bi se zaštitio. Ako nema novca za kondom, ali ima za pivo, onda vam jedino preostaje da mu kažete da neće ni doći do seksa.

Nema pojma kako da nađe pravi kondom

Na internetu je brdo inforamcija o svemu i svačemu, pa i o tome kako da pronađe idealan kondom. Ako muku muči sa veličinom, preporučite mu Google. Tu će naći sve što mu treba.

Misli da ga prekidanje u najljepšem trenutku zakoči

Nekoliko sekundi, koliko traje stavljanje kondoma, ne može baš da ubije strast. Ukoliko mu je stalo do svog i vašeg zdravlja, učiniće sve što je nužno da budete sigurni (a ako nije briga, onda ni ne trebate da spavate sa njim).

Uvek je pazio s kim ima seks

Ovo je najgluplji mogući izgovor. Šta to znači? Da je do sada bio samo sa nevinim devojkama? Nećete valjda da nasjednete na tu priču?

Dobro se znate

To što misli da zbog toga što ste dugo zajedno ne trebate zaštititu, takođe “ne pije vodu”. Čak i neki bračni parovi koriste prezervative kao oblik kontracepcije.

Nema kondom

Nema ničeg lošeg u tome što ćete vi imati rezervni.

Pijan je

Kad je on popio, vi trebate da uskočite kao pomoć. Budite odgovorni i nosite  jedan u svojoj torbici za svaki slučaj. Ako ni vi ni on nemate kondom, a oboje ste alkoholisani, najbolje je da seks ostavite za sutra.

Govori vam da ste “čisti” i da vam vjeruje

Polno prenosive bolesti ne moraju odmah da pokazuju očigledne simptome. Potpuno je pogrešna ideja da bilo ko pomisli za svog partnera da je zdrav samo na osnovu toga kako izgleda.

GODISNJICA
MARKETING