Dan otvorenih vrata u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Draženka Subašić, predsjedavajuća Skupštine Zeničko-dobojskog kantona će od 1. maja 2015. godine svakog prvog ponedjeljka u mjesecu, u terminu od 09,00 -11,00 sati (dan otvorenih vrata) primati zainteresirane građane Zeničko-dobojskog kantona. Građani će predsjedavajućoj Skupštine Kantona moći predočiti probleme s kojima se susreću, predložiti joj inicijative i zajedno s njom tražiti moguća rješenja.

Svi zaintersirani građani za ovaj vid komunikacije se trebaju javiti do zadnjeg petka u mjesecu na telefone: 032/460-660 i 032/460-667, sekretarici predsjedavajuće ili šefici Protokola, ostaviti svoje podatke i ukratko predočiti problem ili temu o kojoj žele razgovarati sa predsjedavajućom Skupštine. Nakon toga će biti obaviješteni o terminu sastanka u Kabinetu predsjedavajuće.

Ako predsjedavajuća Skupštine Kantona utvrdi, iz razgovora sa građaninom, da se rješenje njegovog problema može pronaći u nekom od ministarstava, ustanova, uprava ili preduzeća čiji je osnivač Zeničko-dobojski kanton, regirat će prema tom organu i posredovati u rješavanju problema.

Stručna služba Skupštne ZDK

zdk.ba