DANAS JE GODIŠNJICA SMRTI DONE ARES! Evo kako je glasila njena posljednja poruka!

dona
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Danas se navršavaju četiri godine od prerane smrti bh. kantautorke iz Bihaća Azre Kolaković, poznatije kao Dona Ares.

Izgubila je bitku s opakom bolešću u 41. godini.Vlasnica hitova “To mi nije trebalo”, “Ubila me tvoja nevjera”, Idi moja vulo”i drugih borila se tri godine sa rakom pluća, a tokom tog perioda nije željela da ćuti i bude sama, već je svoje iskustvo dijelila sa velikim brojem ljudi koji ju je pratio.

Karijeru je gradila samostalno, stepenicu po stepenicu, a onda stupila u kontakt velikim hit mejkerom Džavidom Ljubovcijem, s kojim je bila dugo vremena saradnik.

Vremenom su se zbližili, tako da je Džavid zbog nje ostavio suprugu Stankicu. Na kraju, nekoliko mjeseci prije smrti, ona je ostavila Džavida.

Za života je Dona pisala muziku i tekstove za svoje pjesme. Iza nje je ostalo osamdesetak djela. Snimala je i sjajne duete sa Kemalom Malovčiće, Šakom Polumentom, Halidom Bešlićem, Šerifovom Konjevićem.

Sve njene pjesme rado se slušaju i danas, a posebno duet sa Bešlićem “Sviraj nešto narodno”, te hit sa Šerifom Konjevićem “Ove godine”.Svoju posljednju objavu na Instagramu, gdje je bila veoma aktivna, postavila je 27. septembra, a samo pet dana kasnije je preminula.

Ona je objavila jednu od svojih fotografija uz kratku poruku.Voli vas vaša Donna Ares! – glasila je pjevačicina posljednja poruka svima koji su je voljeli.

GODISNJICA
MARKETING