Danas je šest godina od smrti Ekrema Jevrića: Za sobom ostavio hit koji se i sada pjeva

Ekrem
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ekrem Jevrić preminuo je na današnji dan 2016. godine, a mnogi se i danas sjećaju njegovog velikog hita “Kuća, pos’o”, kao i učešća u rijaliti programu.

Pjevač je iznenada preminuo 4. marta 2016. godine u 55. godini.

Ekrem je iznenada umro u Nujorku, gde je živio sa porodicom. Kako su tada mediji prenijeli, Jevrić je krenuo na posao i u automobilu doživio srčani udar.

Nakon ove tužne vijesti ubrzo su se pročule glasine da njegova udovica sprema pjesmu, te da uskoro postaje pjevačica. Međutim, ona je to demantovala.

“Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro djece kojima sad moram da budem i otac i majka. Ja nisam pjevačica, nisam htjela da uđem u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili veliki novac”, rekla je Igbala svojevremeno.

Ekrem je svoju popularnost stekao svojim hitom “Kuća pos’o”, a kasnije je nastupao u rijaliti šouima odakle svi pamtne njegovu rečenicu: “Ovdje smo da bismo pravili šou”. Sa njim je tako i bilo, šou i legendarne scene gdje god da se pojavi.

Bio je oženjen Igbalom Jevrić, sa kojom je dobio četiri sina, Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata. Godine 2010. učestvovao je u rijalitiju “Farma”, gdje je zauzeo treće mjesto. Ekrem Jevrić veoma spontano pobrao je sve simpatije javnosti, posebno učešćem u rijaliti šouovima.

Kako se tada navodilo, njegovi sinovi su planirali da krenu njegovim stopama i da uđu u rijaliti! Naime, oni se navodno spremali da uđu u “Parove”.

– On je bio teatralan, specifičan, a danas gledamo ljude koji bi da budu poznati, a nemaju nijedan kvalitet za to. Šta da vam kažem, u tim programima gledamo ljude koji vode ljubav kao životinje, bez ljubavi i emocija. Ekrem je imao svoju monodramu u rijalitiju, a zahvaljujući meni, to se pretvorilo u pravu dramu. Zbog toga smo mi neprevaziđeni i tako će i ostati – pričala je pjevačica Vendi o Ekremu, koja je imala romansu sa njim u rijalitiju.

GODISNJICA
MARKETING