DANAS OTVORENJE KINGA 2: Besplatna hrana za sve posjetioce, animatori i brojna iznenađenja!

Zenički brend za brzu hranu – Fast food “King” odlučio je pokloniti Zenici još jedan objekat u kome će, kako je to dosadašnja tradicija, moći uživati u uvijek svježoj i kvalitetnoj hrani.

Novi objekat, Fast food “King 2”, nalazi se na Staroj pijaci, a svečano otvorenje, praćeno nizom interesantnih sadržaja, planirano je danas u 15 sati.

Nakon svečanog otvorenja, kome će prisustvovati poznate javne ličnosti i brojni predstavnici medija, za sve goste obezbijeđena je besplatna konzumacija najboljih jela s roštilja u gradu koja će trajati do 16 sati.

Nezapamćenu svečanost otvorenja fast fooda u Zenici dodatno će uveličati hostese, zaštitari u svečanim uniformama, animatori za djecu i to Maša i Medo.

Posebno je interesantno što će građani Zenice, nakon 7. aprila, moći uživati u brzoj hrani sve do ponoći budući da je radno vrijeme “Kinga 2” od 8 do 00 sati.

Važno je istaći da će upravo i jedino u “Kingu 2” na Staroj pijaci akcenat biti na brzo spremljenoj hrani. Dakle, posjetioci koji odluče uživati u bogatoj ponudi jela s roštilja neće morati čekati. Odmah nakon što izvrše narudžbu njihovo jelo će im biti uručeno – bez čekanja.

Tu je i neizostavna dostava, koja će biti također fokusirana na strogi centar grada uz maksimalno vrijeme čekanja – 15 minuta.

Vjerujemo da ćete 7. aprila sa početkom u 15 sati svjedočiti nesvakidašnjem događaju u gradu i otvorenju potpuno drugačijeg fast fooda u gradu!

Napominjemo, za sve posjetioce od 15 do 16 sati obezbijeđena je besplatna hrana po želji i izboru!

JEDI KAO KRALJ – FAST FOOD KING!

[flagallery gid=19]