‘ĐANI GA NIKADA NIJE ODVAJAO OD NAŠE DJECE, ALI…’ Pjevačeva žena otkrila istinu o svom vanbračnom sinu, pa priznala da li će naslijediti folkerovu imovinu

‘ĐANI GA NIKADA NIJE ODVAJAO OD NAŠE DJECE, ALI…’ Pjevačeva žena otkrila istinu o svom vanbračnom sinu, pa priznala da li će naslijediti folkerovu imovinu

Pjevač Radiša Trajković Đani u skladnom je braku sa suprugom Slađom već godinama, a malo ko zna da njegova žena ima vanbračnog sina Nikolu koji živi u Americi.

Naime, Đanijeva žena više od dvije i po decenije ponosna je majka sina Nikole, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici.

Ona je tada sa ocem svog prvog djeteta živjela u Prištini, a nakon što su se rastali, on se preselio u Ameriku sa njihovim sinom koji danas ima 28 godina.

– Sa tim čovjekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 26 godina, živi u Americi, tamo je završio studije, dva fakulteta ima i ima posao. Prelijep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan… – ispričala je Slađa prije dvije godine i otkrila da li su njena ostala djeca u kontaktu sa polubratom, ali i kad je posljednji put vidjela Nikolu.

– Ostala moja djeca jesu u kontaktu sa Nikolom kad dođe preko ljeta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se djeca čuju sa njim, nego ja. Nisam ga skoro vidjela, posljednji put sam ga vidjela prošle godine. Tada smo se sa njim vidjeli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije vidio sa njim, nažalost – rekla je tada Slađa, a na pitanje da li se Đani upoznao sa njenim vanbračnim sinom i u kakvim su odnosima, ona odgovara:

– Naravno da su se upoznali. Nikola gotivi Đanija, kao i on njega, a i moja ostala djeca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac.

– Svi moji bližnji, moja familija i prijatelji znaju za Nikolu, i kad me pitaju koliko djece imam, ja nikada nisam rekla troje, nego četvero, a sa Đanijem troje. Ponosna sam na svu svoju djecu. Imati četvero djece veliki je uspjeh, i da sam mogla, još bih ih ja rađala. Nažalost, nisam mogla, jer sam njih četvero rodila na carski rez i bilo je povuci – potegni kad je trebalo da rodim Sofiju. To je baš bila hrabrost – rekla je Slađa i otkrila u kakvom je odnosu sada sa Nikolinim ocem.

– Nisam u kontaktu sa Nikolinim ocem, nema ni potrebe… Naš sin je veliki, ostvaren, nije dijete. Mnogo godina je prošlo otkad se nisam vidjela sa tim čovjekom – zaključila je Slađa.

U medijima povela se svojevremeno priča i o tome da li će Nikola imati pravo na imovinu porodice Trajković.

– Đani nikad tog dečka nije odvajao od svojih sinova, ali on ne želi od njega ništa, ne zanima ga. Ništa on Đaniju ne zamjera, poštuje ga i uvažava, ali smatra da on nije dužan – objasnio je izvor svojevremeno medije.

Pink.rs

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica