Portal 072info

DANI LJEPOTE U AYSUN-u: Sve usluge u pola cijene! (04.11.-10.11.)

DANI LJEPOTE FRIZERSKO-KOZMETICKI SALON AYSUN

U Zenici ali i okolini mnogi su već čuli za Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ koji se nalazi u ulici Mehmedalije Tarabara bb (P.C. Aksa) koji je sa svojim odličnim uslugama i nevjerovatno pristupačnim cijenama osvojio srca svih onih koji vode brigu o svom izgledu.

Da su karakteristični po svojoj originalnosti i pristupačnosti pokazatelj je i tradicionalno organizovanje akcije simboličnog naziva ‘Dani ljepote’ a za vrijeme koje su sve usluge u pola cijene. Organizovanje ovakve vrste akcije još jednom pokazuju da su im klijenti na prvom mjestu, a vjerujemo kako će ih mnogi posjetiti u periodu od 04. do 10. novembra kada ih očekuje 50 % popusta na sve usluge. Tako, naprimjer, za vrijeme trajanja ove akcije šišanje plaćate 3,50 KM, nadogradnju noktiju 10 KM, geliranje noktiju 7,50 KM, farbanje kratke kose 10 KM, feniranje duge kose 7,50 KM, relax masažu tijela 7,50 KM i niz drugih usluga koje su u pola cijene.

S obzirom da je veliki broj onih koji su se odlučili iskoristiti akciju kojoj ne možete tako često svjedočiti, svoj termin možete ugovoriti na broj telefona 061 769 308. Ljubazno osoblje Frizersko-kozmetičkog salona ‘Aysun’ očekuje vaš poziv, a svakako vam stoje na raspolaganju i za dodatne informacije. Pored kontakt telefona možete im se obratiti i putem Facebook-a klikom OVDJE.

frizerskokozmetickisalonaysunzenica
Cjenovnik usluga (bez uracunatog popusta)
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box