Portal 072info

Dani ljepote u salonu Aysun

DaniljepoteAysun

Kada čujemo ime Aysun, očekujemo nešto novo, pozitivno, često puta i veliko ali nikada dosadno.  Tako i ovog puta, ovaj salon svoje klijente neće razočarati.

Od 24.02. do 02.03. održavaju se sada već svima poznati „DANI LJEPOTE“, u kojima svako može sebi priuštiti bilo koju od vrhunskih frizerskih i kozmetičkih usluga U POLA CIJENE. Tako će biti prilika da se u ovom salonu ošišate za samo 3,50 KM, da nadogradite nokte za samo 7,50 KM ili pak da uradite bilo koji laserski tretman, te da ga platite samo 10 KM.

Čak i one skuplje usluge, kao što je mezoterapija lica  i trajna šminka, sada si može svako priuštiti za samo 50 KM. Bacite pogled na aktuelni cjenovnik, prepolovite cijenu i odmah rezervišite svoj termin ili samo navratite. A osim toga, pri posjeti očekuju Vas i mnoga druga iznenađenja. Mnogi su htjeli pisati svoje ime uz ovaj brend, pa tako ovog puta u „Danima Ljepote u salonima AYSUN“ dobijate uz uslugu u pola cijene još i poklon od naših mnogobrojnih sponzora poput stomatolške ordinacije, elitnih ugostiteljskih objekata, kozmetičkih poklona, nakita… To je više nego dovoljno razloga za posjetu…

Posjetite salone Aysun na sljedeće tri  lokacije:

Mehmedalije Tarabara bb, P.C. AKSA 2.sprat – Zenica – Frizersko kozmetički salon AYSUN (061 769 308)

Shopping Centar Džananović, pored DM-a – Zenica – Nail studio AYSUN (061 455 677)

Trg Heroja 31, Hrasno, Sarajevo – Frizersko kozmetički salon Sun is up & aysun (061 035 443)

Podijelite članak