Dani otvorenih vrata PU “Abakus” Zenica (26.8.-13.9.)

Dani otvorenih vrata PU “Abakus” Zenica (26.8.-13.9.)

open-door

Iz PU Abakus Zenica najavljuju Dane otvorenih vrata  od 26.8.2013. uz mnoštvo sadržaja za djecu i roditelje, a u toku je upis na programe: svakodnevni boravak, fleksibilni boravak i instruktivna nastava.

Djeca će u okviru dana otvorenih vrata moći prisustvovati časovima ponavljanja gradiva za školu, radionicama crtanja, slikanja, skulpture, izrade nakita, vezenja, matematičkim radionicama, školici bontona, školi za male naučnike, sportskim aktivnostima, igraonicama za razvoj kreativnosti i socijalizacije, zabavama “Pidžama parti” i “Jupi, idemo u školu”.

Roditelji mogu prisustvovati svim sadržajima za djecu, zajedno sa svojom djecom. Za roditelje smo pripremili grupne foto i video prezentacije koje će biti: 29.8. u 10.30h i 30.8.2013. u dva termina 10.30 i 16.15h. Mjesto na grupnim prezentacijama potrebno je rezervisati putem telefona ili Facebooka. Roditelji također mogu nenajavljeno u toku dana otvorenih vrata, od 26.8. do 13.9.2013., doći na individualne prezentacije programa za sve zainteresirane roditelje.

Koliko se u “Abakusu” sa djecom radi na razvoju kreativnosti, roditelji i djeca će moći vidjeti na izložbi likovnih radova “Boje radosti” koja će se održati 30.8.2013. s početkom u 17h.

Boravak djece na aktivnostima čiji su roditelji došli na neku od prezentacija programa je BESPLATAN.

Sve termine dešavanja u narednoj sedmici možete pronaći u rasporedu u prilogu, a promotivni spot se može pogledati na našem YOUTUBE kanalu klikom OVDJE.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica