Dani otvorenih vrata Rukometnog kluba Vitez

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Uslijed velikog pokazanog interesiranja, te u cilju promocije sportskih rezultata kluba i sa željom za omasovljenje pionirskog rukometnog pogona, Rukometni klub Vitez organizira akciju „Dani otvorenih vrata Rukometnog kluba“, u okviru kojih će biti vršen i upis zainteresiranih članova u „Rukometnu školu Vitez“.

1899958_10201651250028699_1548856906_n
U okviru akcije „Dani otvorenih vrata Rukometnog kluba“ pozivaju se svi zainteresirani ljubitelji rukometa da posjete treninge seniorske i juniorske momčadi Rukometnog kluba Vitez, te se uvjere u kvalitetu rada ovog kluba. Treninzi se održavaju u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom u terminima od 17:30 do 22:30 sati, te subotom od 13: 30 sati i bit će otvoreni za sve koji imaju interes za bavljenje ovim atraktivnim sportom.

Ovaj poziv važi za roditelje djece od 14 godina i mlađe da sa zainteresiranim dječacima i djevojčicama dođu i saznaju sve o načinu upisa i održavanje termina treninga „Rukometne škole Vitez“. Rukometnu školu će voditi članovi Rukometnog kluba Vitez, uz suradnju sa stručnim osobama iz svijeta rukometa i pod nadzorom trenera Rukometnog kluba Vitez. Poziv uključuje i sve starije starosne skupine djevojčica i dječaka koji imaju afiniteta za bavljenje rukometom.

Akcija „Dani otvorenih vrata Rukometnog kluba Vitez“ započinje od četvrtka 6. februara i traje do četvrtka 13. februara 2014. godine, za koje vrijeme će svi zainteresirani moći prisustvovati treninzima juniorske i seniorske momčadi, te postati članovima kluba ili polaznicima „Rukometne škole Vitez“.