djani23 e1606483606247 750x537 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Đani je  krajem prošle godine kupio na kredit čak tri stana u luksuznom naselju Beograd na vodi, a sada bi navodno zbog finansijske krize koju je izazvala pandemija korona virusa mogao da ostane bez njih

 Jedan od najplaćenijih

Naime, kako je ispričao izvor blizak folkeru, Đani je sve donedavno redovno isplaćivao obavezne mjesečne rate budući da je jedan od najplaćenijih pjevača, ali je navodno zbog nemogućnosti da redovno nastupa zapao u ozbiljne finansijske poteškoće.

Od ljetos se folker suočava sa ozbiljnim izazovom pa mu je sve teže da banci redovno isplati 20.000 eura, koliko iznosi njegova mjesečna rata za kredit. Đani nije dugo razmišljao kada mu se ukazala prilika da kupi čak tri luksuzna stana na kredit budući da je želio da obezbjedi svoju djecu. Kao pjevač koji za vikend može da zaradi oko 20.000 erua, nije se mnogo dvoumio kada se odlučio da uzme stambeni kredit. Računica je bila idealna, a naznaka da će doći do problema nije bilo.

Otkako je potpisao ugovore, nije zakasnio ni sa jednom ratom za stanove sve do pred kraj ljeta, kada se suočio sa problemima. Mnoge pjevače pandemija je jako udarila po džepu, a budući da gotovo niko više ne nastupa, nije iznenađenje to što je Đaniju teško da izmiri svoje obaveze prema banci.

Stanove kupio za sebe i djecu

Dok su mnoge njegove kolege izbegavale nastupe ne želeći da rizikuju, Đani je od samog starta zauzeo stav da će nastupati dok god može. Nastupao je i po klubovima i po proslavama sa više od 500 ljudi zbog čega su ga u javnosti oštro osudili, ali niko nije mogao ni da pretpostavi u kakvim je kreditnim obavezama i zbog čega prkosi sve ozbiljnijoj zdravstvenoj situaciji.

Na kocki gubio

Bez ikakvog kompleksa je bio spreman čak i da spusti cijenu svojih nastupa samo da radi i ne dovede u pitanje stambenu sigurnost svoje supruge i djece. On se navodno odrekao svog stana i prepisao ga nasljednicima. Međutim, Đani tvrdi da ne duguje niti je ikada bio u dugovima.

-Na kocki sam gubio, i to je istina. Sve drugo su netačne vijesti koje se pišu. Kriza je, to je tačno, ali još uvijek nije toliko zabrinjavajuće – kaže Đani, a njegova Slađa se zahvlila dušebrižnicima koji brinu o njihovim finansijama.