Portal 072info

Dani u mjesecu kada žene najčešće varaju

Postoje ti dani u mjesecu kad žene prosto obožavaju loše momke i više su sklone prevari. Tih nekoliko dana privlače ih vrlo muževni i dominantni tipovi. One ispuštaju miris koji je muškarcima neodoljiv i intenzivnije njišu kukovima.

Tokom ovulacije žene postaju pomalo divlje, zavodnički nastrojene, više se uređuju i vrlo su ljubomorne na konkurenciju. Da su kod njih nastupili plodni dani može se primjetiti i po hodu, uvijanju kukovima, držanju, ponašanju…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Posmatrajući ženski rod među životinjama, da se zaključiti kako mnogo razlike nema. Žene nagonski znaju, iako toga ponekad nisu svjesne, da je došlo vrijeme za razmnožavanje. To traje vrlo kratko, tek nekoliko dana pa je vremena malo.

Valja izabrati pravog muškarca, jakog, dominantnog, zdravih gena. Zato će ih tada jako privlačiti vrlo muževni tipovi, dubljeg glasa, jače građe, pomalo maljaviji i skloniji riziku. Tokom tih nekoliko dana, žene će se pojačano dotjerivati, više paziti na šminku, frizuru, parfem. Radije će birati suknju ili haljinu nego pantalone i imaće potrebu da pokazuju svoje tijelo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Izlaskom iz kuće počinje njihov nesvjesni lov na mužjaka. Hodaće sporije, jače će njihati bokovima, isturiće grudi, pogled će im blistati i osjećaće se privlačnije i samopouzdanije nego inače. Muškarca koji im se sviđa u tom će periodu pojačano čuvati od konkurencije, odnosno ostalih ženki spremnih za razmnožavanje.

Tada do izražaja dolazi ljubomora. Uz svog muškarca one će biti vrlo nježne, umiljate, pričaće sporije i djelovati više seksi. I to je mamac koji nesvjesno bacaju tokom ovulacije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dok plodni dani traju, treba im manje vremena da se odluče na seks, sklonije su kratkim avanturama i tad će lakše pokleknuti pred iskušenjem nego ostatak mjeseca. Ako su u vezi s nježnim muškarcima krhke građe, rado će na ulici pogledati one muževne i jake. Plodni dani upravljaju i njihovim snovima pa tada češće sanjaju scene seksa.

U tih nekoliko dana tijelo žene ispušta miris koji je muškarcima posebno privlačan, a kao odgovor na to nivo testosterona kod njih poraste.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Isto je i u svijetu životinja, mužjak po mirisu ženke zna da je vrijeme za parenje. Prolaskom ovulacije sve se mijenja. Ponovo su sklonije nježnijim muškarcima, manje brinu za izgled, nemaju toliku želju za seksom…

Uglavnom, vraćaju se u normalu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME