DARA BUBAMARA PUKLA 150.000 EURA NA PUTOVANJA! Vezu sa mlađim deškom skupo platila!

dara 750x500 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Dok su drugi kukali što zbog pandemije koronavirusa nemaju nastupe, Dara je krckala svoju ogromnu ušteđevinu, pa su tako ona i njen dragi pukli oko 150.000 eura.

U julu prošle godine pakovala je kofere i sa Tonijem otišla u Grčku, a zatim u Monte Karlo.

– Dara i Toni su tamo samo noćenje plaćali 1.200 evra, a bili su osam dana. Posjećivali su najskuplje plaže kao što su Niki bič, gdje “koka-kola” košta 20 evra. Tamo ručak nije ispod 500 evra u restoranima koje ona voli da posjećuje – kaže izvor blizak pjevačici i njenom dečku.

Poslije papreno skupog Monte Karla Dara i Toni su odmor produžili u Hrvatskoj. A onda su krajem avgusta prošle godine spakovali kofere i odletjeli na egzotične Maldive, gdje su za dvije sedmice pukli 35.000 eura.

– Uzeli su najskuplji hotel, išli su na sve moguće ekskurzije, ronili su, kupali se sa ajkulama, vozili skuter na vodi koji su plaćali 200 eura po satu, pili su papreno skupe šampanjce… – priča dobro obavješten izvor.

Mesec i po dana kasnije zaljubljeni golupčići su uplatili novu egzotičnu destinaciju – Zanzibar. Tamo su bili deset dana.

Po povratku su uspjeli da spoje 16 dana u Novom Sadu, a potom su kupili karte za Tursku. U želji da obiđu Istanbul, smjestili su se u hotel “Four Season” na Bosforu, gdje je noćenje 800 eura.

I ovu godinu Dara je započela putovanjima, kada je usred januara otišla u topli Dubai. Tamo je bila deset dana, a istu destinaciju posjetila je u aprilu.

– Dara i Toni su za dva odlaska u Dubai pukli 10.000 eura na hotele, a iznajmljivali su i jahtu za 25.000 evra.

Sredina jula bila je rezervisana za najskuplji hotel u Turskoj “Lujo”, za koji je iskeširala 15.000 evra. Zatim je otišla u Crnu Goru, pa se vratila u Bodrum.

GODISNJICA
MARKETING