Screenshot 202
AUTOR: H.D.
DATUM: Oct 16, 2021 @ 5:26
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Život Darka Lazića ne prestaje da intrigira javnost, posebno otkako ga je ostavila nevjenčana supruga Marina Gagić. Nakon što je uplovio u vezu sa Barbarom Bobak, pjevač je totalno pogubio u vremenu i prostoru jer se gore ponaša nego u tinejdžerskim danima.

FIXGEHALT

Budući da javnosti svakodnevno prikazuje svoj život na tacni putem Instagrama, gdje objavljuje video snimke i fotografije, mnogima postaje mučno.

Naime, on kao da namjerno provocira propagiranjem loših navika i bahatosti, pa redovno dobija negativne komentare zbog toga.

Sinoć je objavio snimak, kako je iz zgrade izašao sa djevojkom i kučetom u šetnju. Akcenat je stavljen na njihov stajling, zbog čega su se oboje šalili.


„Šta ti se dogodilo“, „Propao si“, „Obukao se u batu i seku“ samo su neki od komentara zabrinutih fanova ispod ove objave.

Podsjetimo, Darko i Barbara nedavno su započeli zajednički život u iznajmljenom stanu u Novom Sadu. Ona nije željela da živi u njegovoj kući u Brestaču, koju je počeo da gradi dok je bio u braku sa Anom Sević, a živeo sa drugom nevjenčanom suprugom Marinom Gagić.

Barbara je smatrala da ta kuća ne pripada njoj i da zajednički život treba da započnu na drugom mjestu. Ukoliko Darko shvati da je ona prava žena za njega, oni će se preseliti u Brestač.

LIDER