Darka Lazića fanovi isprozivali zbog stajlinga: Propao si skroz

Screenshot 202
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Život Darka Lazića ne prestaje da intrigira javnost, posebno otkako ga je ostavila nevjenčana supruga Marina Gagić. Nakon što je uplovio u vezu sa Barbarom Bobak, pjevač je totalno pogubio u vremenu i prostoru jer se gore ponaša nego u tinejdžerskim danima.

Budući da javnosti svakodnevno prikazuje svoj život na tacni putem Instagrama, gdje objavljuje video snimke i fotografije, mnogima postaje mučno.

Naime, on kao da namjerno provocira propagiranjem loših navika i bahatosti, pa redovno dobija negativne komentare zbog toga.

Sinoć je objavio snimak, kako je iz zgrade izašao sa djevojkom i kučetom u šetnju. Akcenat je stavljen na njihov stajling, zbog čega su se oboje šalili.

https://www.instagram.com/p/CULz8Eao6w2/?utm_source=ig_embed&ig_rid=bded2213-aa3b-452d-82d4-73520c30ef10


„Šta ti se dogodilo“, „Propao si“, „Obukao se u batu i seku“ samo su neki od komentara zabrinutih fanova ispod ove objave.

Podsjetimo, Darko i Barbara nedavno su započeli zajednički život u iznajmljenom stanu u Novom Sadu. Ona nije željela da živi u njegovoj kući u Brestaču, koju je počeo da gradi dok je bio u braku sa Anom Sević, a živeo sa drugom nevjenčanom suprugom Marinom Gagić.

Barbara je smatrala da ta kuća ne pripada njoj i da zajednički život treba da započnu na drugom mjestu. Ukoliko Darko shvati da je ona prava žena za njega, oni će se preseliti u Brestač.

GODISNJICA
MARKETING