darko lazic90 1 e1624721893879 750x413 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Darko Lazić rješio je da promjeni život iz korjena. On je nakon raskida vjeridbe s Marinom Gagić donio odluku da napusti Srbiju. Kako je otkrio, u septembru će se preseliti u Njemačku gdje će započeti novi život.

– Svi me pitaju za nove pjesme, ali iskreno da kažem, ne radim na albumu, imam druge planove. Poslije ljetne sezone selim se u Njemačku! – rekao je Darko.

Objasnio je koji su razlozi ovako drastične odluke:

– Da, definitivno je, odlučio sam da započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo zajebancije. Živio sam i proživio, sada je vrijeme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Vidjećemo kako će ispasti – ispričao je Lazić.

Ipak se neće odreći pjevačke karijere.

– Pjevanje je moja prva ljubav i nastaviću da pjevam. To volim i umijem da radim, samo ću se skloniti odavdje. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, djeca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu – bio je iskren.

On će tokom ljeta imati posla preko glave. Gotovo su mu do septembra popunjeni termini.

-Imam cijelo leto zakazane nastupe, samo da ne pooštre mjere i biće super. Pretežno ću pjevati po primorju i u inostranstvu, Hrvatska, Crna Gora, Austrija – završio je Lazić, koji je i nakon raskida vjeridbe ostao sa majkom svog sina u dobrim odnosima.