darko lazic
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Darka Lazića vječito prate priče i afere o velikim dugovima i kamatašima koji ga jure! Zbog svega toga pjevač je riješio da konačno kaže pravu istinu o svemu.

„Da li postoji čovjek koji nije imao dugove? Sve je za ljude,“ započinje Darko svoju priču za Scandal! i nastavlja:

„Ne smijem da kažem koja je prava cifra, ali svakako je bolje da dugujem, nego da mi daju na zajam. U svakom slučaju, sve je za ljude, a kad počnem da radim, sve ću vraćati. Daj Bože da mi skoči cijena nastupa, pa ću lakše da vratim,“ Darko se prvo našalio, a onda je dodao:

„Znate li koliko je para dva i po miliona evra?! Znate li koliko čovjek treba da radi za te pare?! Samo ne znam gdje sam mogao toliko da se zadužim i na šta sam potrošio tolike pare?! Šalim se sada malo, ali dva i po miliona je zaista velika cifra, da sam toliko pozajmio, nešto bih bar napravio.“

„Priča o mojim dugovima je počela od nekog silnog bakšiša koji sam uzeo, a sa bakšiša su se nadovezali, pa su pričali da mi je neko naplatio neki reket, pa kamatu, pa kao ja dugujem. Na kraju ispade 500.000 duga, pa sam rekao nije više toliko, nego je milion. Pa je bilo milion i po, pa sam zadnji put rekao dva milion, pa dva i po. Svakog mjeseca kamata raste po 500.000 na gore. Prava je istina da ja nemam dugove, Bogu hvala i to je sve,“ objasnio je Darko za tabloid Scandal! i osvrnuo se na aferu o reketiranju:

„Mislim da reketiranje ne postoji, ali je tako krenula priča o mojim dugovima. A taj reket možda i postoji, ali ja za to ne znam. Na svojoj koži to nisam osjetio, ne znam ko bi reketirao pjevače koji rade pošteno?! Mogu da reketiraju ako neko nešto zgreši ili ako se sa nekim zamjeriš, ali da ti mene reketiraš za nešto što sam pošteno zaradio za svoju djecu i porodicu i krvario cijelu noć, na svadbi pjevao od jutra do mraka, nespavanje, putovanje… Ja krvnički to zaradim i neko da mi uzme, e pa ne dam! Ne može! Kraj priče! Kaži za šta ti dođem i vratiću, ako treba nekom na zajam, daću na zajam,“s jasan je bio Darko.