Portal 072info

“Đe si, sokole?” igra osvaja internet!

Sokolom iz crnogorske verzije Flappy Birda upravljate dok leti podgoričkim nebom, a u pozadini možete vidjeti i obrise tamošnjeg Bloka 5.

Ako ste voljeli Flappy Bird, zaraznu igru koja je za kratko vrijeme doživjela ogromnu popularnost, a potom i pad, onda ćete voljeti i domaću verziju igre “Đe si, sokole?”, autora Milutina Pavićevića. Pavićević je igru, kako pišu Vijesti, napravio za svega pet sati.

“Đe si, sokole?” možete igrati na kompjuteru, a najveća je razlika u tome što u ovoj verziji pticom možete hodati po zemlji, dok je u univerzalnoj verziji kontakt sa tlom jednak gubitku života.

Ako ostvarite rezultat do 10 bodova bićete nagrađeni prestižnom medaljom, a za bolje rezultate sljedovaće vam bronzana, srebrna i zlatna.

“Ukoliko, igrom slučaja, ostvarite rezultat od preko 40 pređenih cijevi, dobićete Obilića medalju, a u slučaju da ostvarite rezultat od preko 100 bodova, vašoj sreći neće biti kraja jer će vam biti uručena najveća nagrada crnogorske verzije Flappy Birda”, ne otkrivajući o kakvoj je nagradi zapravo riječ, piše Digitalizuje.me portal.

“Đe si, sokole?” možete igrati klikom OVDJE.

Podijelite članak