Dečko je prevario, sada mu naplaćuje viđanje 250 eura

hejli pixabay
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Hejli Pirs (20) iz Amerike odlučila je da se na originalan način osveti dečku koji ju je prevario.

Naime, Hejli je bila dvije godine u srećnoj ljubavnoj vezi, a onda je jedan dan našla poruke koje je njen tadašnji dečko razmjenjivao sa drugim djevojkama.

Hejli je tada odlučila da raskine vezu i blokirala partnera na svim društvenim mrežama, a na poruke i pozive mu nije odgovarala.

Ova djevojka je na društvenoj mreži TikTok objavila snimke u kojima je ispričala cijelu priču do detalja.

“Kada sam mu rekla da je gotovo među nama, on je poludio. Nimalo mi ga nije bilo žao. Ponovo je pokušao da me izmanipuliše i sada su, valjda, svi koji misle da je dobar dečko, vidjeli njegovo pravo lice”, ispričala je ova djevojka, prenosi “Telegraf.rs“.

Međutim, njen bivši momak nije htio tako lako da odustanje odveze, pa je odlučio da joj ponudi sav novac koji ima.

“Poslije nekoliko dana od prvog poziva odlučio je da me ponovo pozove. Rekao je da će mi dati sav novac, samo da pristanem da se vidim s njim i pružim mu drugu šansu”, rekla je ona.

Hejli je odlučila da ga uslovi i traži mu 250 evra po viđanju.

“Zašto ne bih iskoristila tu priliku? Ponudila sam mu da mi svaki put kada želi da se vidimo da 250 eura, a on je na moje iznenađenje pristao. Čujemo se i viđamo jedno nedjeljno, a on mi svaki put donese ili uplati novac”, objasnila je Hejli.

Korisnici društvene mreže su je iskritikovali i naglasili da takvo ponašanje nije u redu i da on nije dužan da je plaća.

“Iskreno, trenutno sam bez pravog izvora prihoda i koristim bivšeg dečka da bi mi kupovao hranu. To nije sve, prije par dana me je odveo u šoping centar i tamo je potrošio još 300 eura. Sada mi plaća svaki obrok i pokušava da se pomiri sa mnom. Međutim, rekla sam mu da onog trenutka kada mi više ne bude potreban, zauvijek završavam sa njim”, zaključila je Pirsova.

GODISNJICA
MARKETING