Dejan poludio nakon što je vidio snimak sa Filipom! Dalili poručio samo jedno

dejan
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

U toku kratke pauze, a Dejan Dragojević i Dalila našli su se u pušionici, pa ju je on upitao:

Je l’ si se i ti onako jahala, kad tako moram da pitam? – pitao je Dejan.
Ne želim to da komentarišem – rekla je Dalila

Ja kad vidim te snimke to me razara – rekao je Dejan.
Dobro, evo, prekinut ćemo komunikaciju – rekla je Dalila.
Ma da, prekini – vikao je Dejan.

Ja ne mogu da ti pomognem – zaurlala je Dalila.
Radi šta hoćeš, radim i ja šta hoću. Pusti mene da se gušim u mojoj prašini, ti nemoj samo da mi glumiš sveca – nastavila je Dalila.

Tom prilikom je izašla, Dejan je zalupio vratima, pa se ona potom vratila u pušinoci:

Eto, idite je**te se, use**e se, vičite da ja lažem i sve ostalo – vikao je Dejan.

Nećeš prebaciti od mene, ja to nikada nisam rekla u životu. Je l’ ti shvataš da sam ja uradila šta sam uradila i neko sam ko se nosi sa najvećim teretom na svijetu. Neću to da ponavljam, ali je činjenica da nosim najveći teret. Druga stvar, nemam snage da više tražim ni tebe ni Peru ni Žiku, da tražim tebe da pričaš sa mnom. Ja se borim na način na koji se borim. Nije ti niko ništa servirao, ja sam ti servirao, ali sam ti sa time vratila sve te veće stvari, a mene ovako lošu i pokvarenu ostavi da se gušim u svim tim stvarima – rekla je Dalila.

Ja ne mogu da ti pomognem, ali pokušavam da budem dobra sa tobom, da se ne vrijeđamo i vrijeđamo. Ti bi na trenuke imao sa mnom ponovo život, pa bi me zgazio kao niko ovdje. Kad prebrodiš te stvari šta želiš imati sa mnom, imat ćemo normalnu komunikaciju i kad te ne bude povrijeđivalo sa kim ja spavam – nastavila je ona.

Samo kada se tako neke situacije napomenu, ja ne mogu da se ne iznerviram. To je moje, a ti mi onda gledaš facu i komentarišeš je – rekao je Dejan.

Imala sam posla sa najvećim govnetom cijele istorije 21.vijeka, misliš da mi je lako da se pomirim sa tim? Šta da sam dublje zagazila, pa da nisam mogla da se izvučem. Hvala Bogu, pa se desila ova Maja. Da zaljubila sam se i ušla u odnos, sama bih sebi pucala u glavu. Da mogu da se vratim, ne bih ušla ovdje, ostala bi kod kuće i jela hljeb i paštetu. Mislila sam da ćeš se i ti izvući i da će ti biti lijepo. Ne lažem te i ne mažem te. – rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.