Portal 072info

DEJANA TALK SHOW: KAKO OČUVATI VID I NIKAD NIJE KASNO

 

Dejana Rosuljaš ove subote 17.12.2016. sa gostim razgovara o tome kako očuvati vid a nedjelja, 18.12.2016. je rezervisana za glavne aktere showa Nikad nije kasno

 SUBOTA, 17.12.2016.

 KAKO  OČUVATI  VID                       

OKO-neiscrpni izvor saznanja, podataka i životnih radosti. Maleni dio ljudskog tijela, nedokučivo savršen. Neponovljiv sistem. Magija optike i neurona, nevjerovatna brzina prenosa i obrade informacija.. Hardver i softver u ljudskom tijelu..

Kako razumjeti ovaj sistem, kako njegovati vid i kako postupati kada se uoče promjene u optickom dijelu ili u nježnom spletu nervnih elemenata – mrežnjači?

Dejana Rosuljaš ove subote sa svojim gostima, vrhunskim stručnjacima razgovara o tome kako očuvati vid kod diabetesa i visoke kratkovidosti te kakvo olaksanje nastupa pri laserskoj korekciji dioptrije, bez bola, bez traume, bez dodira i bez stresa..

NEDJELJA, 18.12.2016.

NIKAD NIJE KASNO        

Kažu da je cijeli život šansa – a da najdalje stigne onaj ko se usudio da pokuša!

Kroz nedjeljno izdanje Dejana talk showa još jednom će se pokazati kako vrijedi pokušati i pokušavati. Jer to je jedini način da zaslužimo put koji vodi do uspjeha i visina koje su u jednom dijelu života možda djelovale zauvijek izgubljene i nedostižne.

Ovo je nedjeljno specijalno izdanje Dejana Talk Show, snimano je u Beogradu, a sa Dejanini gosti su istinske zvijezde i materijalni dokaz stare floskule da – Nikad nije kasno!

Podsjećano da je u toku druga sezoa „Nikad nije kasno“ koju gledaoci u BiH mogu pratiti u programu OBN TV nedjeljom u 20 a u prvoj sezoni iz koje i dolaze gosti učestvovalo je ukupno 72 takmičara, emitovano je 36 epizoda i održano pet takmičarskih krugova, a trijumfovali su :

* Pobjednik Facebooka je Nusret Orovčanin.

* Pobjednik stručnog žirija je Stanoje Stanković – Kale Dijamant.

* Pobjednik publike putem SMS-a je Goran Kukić.

Dejana će u nedjelju 18.12.2016. od 18.12.2016. ugostiti sve finaliste prve sezone Nikad nije kasno.

Podijelite članak
  • 1
    Share