Portal 072info

DEJANA TALK SHOW: Muškarci na estradi

DEJANA TALK SHOW i ove sedmice donosi interesantne teme, subota je rezervisana za priču o Atlasrelax metodi a u nedjelju Dejana Rosuljaš će ugostiti popularne muškarce koji osvajaju ženska srca. 

Subota, 16.04.2016.

ATLAS- STUB ŽIVOTA                                      

Zdravlje je naše najveće bogatstvo, ne možemo uspjeti u životu ako nismo zdravi, ali možemo ga izgubiti po cijenu uspjeha. A u životu trebamo imati oboje: i zdravlje i uspjeh. Sigurno se svako od Vas bar jednom zapitao kako zaboraviti na vrtoglavicu, glavobolju, bol u leđima, slabu cirkulaciju kao i umor..

Mnogi su našli spas u Atlasrelax metodi, stoga kroz subotnje izdanje Dejana talk showa saznajte iskustva ljudi kojima je ova metoda pomogla.

Nedjelja, 17.04.2016.

MUŠKARCI NA ESTRADI

Ko na estradi juri “piletinu”, a ko voli starije žene? Kakve žene žele najpoželjniji muškarci na estradi? Da li je istina da su muzičari najnevjerniji muškarci. Koji poznati muškarci boje kosu – šta o ovim temama kažu gosti Dejane Rosuljaš, Aleksandar Milic Mili, Alen Ademović, Bukovica Emir… saznaćete ako budete uz OBN TV i Dejana talk show i ove nedjelje, 17.04.2016. od 17:30h.

UREDNICA I VODITELJICA: DEJANA ROSULJAŠ

VRIJEME EMITOVANJA. SUBOTA I NEDJELJA OD 17:30h

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box