DEJANA TALK SHOW Vidim kao nikad prije i Neki novi klinci!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Dejana talk show u subotu donosi priču o uspjesima Specijalne bolnice Sveti vid a u nedjeljni gosti su neki novi klinci.

SUBOTA, 29.10.2016.

VIDIM KAO NIKAD PRIJE!                

Uspjeh i stručnost Specijalne bolnice Sveti vid poznati su i priznati širom svijeta, što govore i brojne nagrade kojima se ova institucija ponosi. Ipak, ono sto stalno ističu, njihovo najvažnije priznanje jesu pacijenti kojima su pomogli da  život u tami i strahu zamjene oštrinom i jasnoćom u oku te osmjehom na licu. 

NEDJELJA, 30.10.2016.

NEKI NOVI KLINCI

Dejana Rosuljaš nedavno je u Beogradu provela nekoliko dana gdje je u studiju Grand televizije snimila specijalnu emisiju „Dejana talk showa“ posvećenu klincima do petnaest godina koji su se takmičili u prvoj sezoni muzičkog showa „Neki novi klinci“. 

Pablo Pikaso je jednom rekao – Svako je dijete umjetnik – problem je ostati umjetnik nakon odrastanja! Da li su klinci koji su svojim glasom osvojili region darovitost otkrili jako rano, koju su prvo pjesmicu otpjevali, ko su njihovi muzički idoli samo su neka od pitanja čije odgovore gledaoci OBN TV mogu saznati ove nedjelje, 30.10.2016. od 17:30h kada će Dejanini gosti biti najbolji među najboljim malim ili mladim umjetnicima, koji će vjerovatno jednog dana postati veliki umetnici i ljepše ogledalo našeg vremena.

Tokom šest godina koliko se emituje popularni show cilj je gledaoce svaki put iznenaditi nekim novitetom.  Tako je jedno od iznenađenja bio i novi vizualni identitet nove sezone. OBN TV i Dejana talk show će svakog mjeseca spremiti po jedno iznenađenje, specijalno izdanje koje će biti realizovano u saradnji sa Grand produkcijom. Plan je i da se zvijezde showa „Nikad nije kasno“ i „Zvezde Granda“ predstave javnosti na malo drugačiji način. Ovo će biti prilika da gledaoci saznaju šta je takmičarima ova dva showa bilo najteže, ko je član žirija kojeg su se najviše plašili, šta ih je najviše plašilo ali i sa kim od takmičara su nastavili druženje i nakon završetka. Gledaoci će u specijalima saznati i koga su to pogodile amorove strelice a da javnost još uvijek nije upoznata sa tim.

Budite uz najgledaniji talk show u Bosni i Hercegovini i nedjeljno specijalno izdanje Dejana Talk Show-a od 17:30h i uživajte uz klince koji pjevaju kao slavuji.