Denial i Kadra oduševili Zeničane (FOTO)

Denial i Kadra oduševili Zeničane (FOTO)

IMG_6917

Predsjednik UG Biseri sevdaha Zenica, Avdo Ismić, organizovao je koncert u zeničkom Restoranu Ekor na trećem spratu Robne kuće Zeničanka na kojem su svoje učešće zauzeli Elvin Kadrić, Denial Ahmetović i mladi Adin Šolbić iz Kaknja. Koncert se, kako ističe organizator, organizovao na zahtjev publike koja je željela uživati u pjesmama njima dragih muzičkih lica ali i dobrom provodu. 

Tako su Zeničani uistinu uživali u pravoj muzičkoj poslastici i užarenoj atmosferi u pjesmama koje su im poklonili pobjednik pete sezone šoua 'Zvijezda možeš biti ti', Denial Ahmetović, popularni Elvin Kadrić Kadra iz Sarajeva i mladi Kakanjac Adin Šolbić koji se na audicijama za ZMBT 6 plasirao u TOP 100.

U dobroj muzici i provodu uživalo se do iza ponoći, a zenička publika tražila je još pjesama od Kadre koji je ostao posljednji pjevati. Tako je Kadra pjevao i više nego je bilo predviđeno a što dovoljno govori o njegovim mnogobrojnim fanovima u Zenici. 'Raduje me svaki novi susret sa Zeničanima koji su zaista uvijek bili moja velika podrška, a koji sa mnom pjevaju svaku pjesmu' – kazao je Kadrić.

Bio je ovo još jedan nezaboravan nastup koji će Zeničani dugo pamtiti, a s obzirom na to koliko su Denial i Kadra traženi u Zenici, moguće je da se ovakav koncert u skorije vrijeme reprizira.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE