DESET GODINA SU BILI U BRAKU: Prva žena Žike Jakšića je prirodna ljepotica, imaju sina, a evo u kakvim su odnosima

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Žika Jakšić svoj privatni život ne voli da eksponira javno. Nedavno je poput bombe odjeknula vijest da je Žika izgubio glavu za novom djevojkom i da uživaju u ljubavi.

Međutim, sve što se tiče njegovog prvog braka vješto je sakrio od očiju javnosti. Dok Dajanu Paunović, njegovu drugu suprugu sa kojom ima sina Dušana, publika i te kako zna, o prvoj supruzi, Snežani, gotovo ništa se ne zna.

Prva žena Žike Jakšića, ostala je misterija sve do nedavno, ali se ipak pojavila njena fotografija, te je postalo poznato kako izgleda. Naime, ona je sušta suprotnost Dajani- nije javna ličnost i ima crnu kosu. Snežana je sa Žikom dobila sina Andriju, koji nije zainteresovan za estradu i bavi se neskavidašnjim zanimanjem. On živi i radi u Njemačkoj, kao enolog, pritom je najmlađi u toj državi sa tim životnim pozivom.

Mada su se davno rastali, između Snežane i Žike nema zle krvi. Producent rijetko govori o njoj, ali za prvu suprugu ima samo riječi hvale:

– U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cijenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelijepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji– ispričao je svojevremeno tekstopisac i kompozitor, prenio je „Grand online“ .

GODISNJICA
MARKETING