Deset stvari koje muškarci rade, a žene ih jednostavno obožavaju

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Žene često govore što ne vole kod muškaraca i neće baš toliko često priznati da postoje stvari koje obožavaju. No, one ipak postoje.

Iako su “jači” spol zbog čega često misle kako će ih žene voljeti jedino kada pokazuju svoju snagu, to baš i nije tako, piše Večernji.

Ovo je deset stvari koje muškarci rade, a žene ih jednostavno obožavaju:

1. Kada ste socijalno nespretni. Žene ne očekuju od moškaraca da budu Faca iz Seks i grada ili Casanova stoga se ne brinite kada ih želite pitati za broj telefona. I rečenica poput “Dakle, mislim da si, hmm, stvarno super i možda bismo se mogli, znaš, vidjeti nekad” oborit će većinu žena s nogu.

ČITAJ JOŠ:  DJELUJTE NA VRIJEME: Jednostavno spriječite podmuklu bolest zbog koje vam mogu ispasti zubi!

2. Kada odlutate dok buljite u ženu. Koliko puta vam se dogodilo da ste se zagledali u djevojku koja vam se sviđa i da ste je nastavili gledati i nakon što je ona primijetila da je gledate, a da toga niste bili ni svjesni. Djevojka vam se tada mora nasmijati, htjela ona ili ne. I većini žena je to zapravo simpatično.

3. Kada slučajno iznesete neki impresivni podatak. Inteligentni muškarci neodoljivo su privlačni, a kada sasvim slučajno kažete neki zanimljivi podatak, svaka će žena pasti na vas. Nitko ne voli pametovanje cijelo vrijeme, ali ponekad svaka žena voli čuti zanimljivu povijesnu ili znanstvenu činjenicu za koju možda prije nije čula.

ČITAJ JOŠ:  A IMA SAMO OSAM GODINA: Zahvaljujući svom tijelu dječak postao internet senzacija! FOTO

4. Kada ste opsjednuti nečime. Žene vole kada muškarca nešto posebno zanima i vole mu postavljati pitanja o tome, bilo da se radi o njegovoj omiljenoj nogometnoj momčadi, knjizi ili ribolovu.

5. Kada držite dijete. Ako ste u vezi i još nemate dijete, svaka će žena nakon što vas vidi s bebom u rukama poželjeti imati vaše dijete.

6. Kada se “slučajno” utegnete za fotografiranje. Kao što žene žele dobro izgledati na fotorgafija, isto je i s muškarcima. Samo što oni to drže u tajnosti. No, svaki put kad čvrsto stanu, napregnu prsa i ta im je poza kao prirodna, , slobodno se opustite, žene znaju da pozirate i to im je baš slatko.

ČITAJ JOŠ:  Opasne infekcije iz klima-uređaja

7. Vaš odnos s najboljim prijateljem. Ništa nije slađe od muškarca koji ima najboljeg prijatelja, sve dijeli s njim, i to ne skriva od svijeta.

8. Kada pustite bradu da sakrijete vaše baby-lice. Ženama je slatko kada muškarci koji imaju tzv. “baby face” puste bradu kako bi izgledali muževnije.

9. Kada ne znate plesati ili pjevati, a to ipak radite. Ženama nije bitno znate li plesati ili pjevati, bitno im je da se trudite i zabavljate ih.

10. Kad je vaš humor dvosmislen. Vjerovali ili ne, postoje žene koje vole kada ne znaju šali li se muškarac s njima ili ozbiljno misli što kaže.

GODISNJICA
MARKETING