Deset znakova da imate savršenog muža, provjerite da li je vaš takav

f 137
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Kad se zaljubimo, mislimo da smo pronašli idealnog partnera koji utjelovljuje sve dobro, lijepo i istinito. Ali nakon nekog vremena možemo početi sumnjati jesmo li odabrali pravu osobu.

1. Ne boji se poteškoća i spreman je riješiti sve probleme

Pravi partner ne samo da govori lijepe riječi, već i djeluje kad treba. U teškim situacijama uvijek je spreman biti rame za plakanje, utješiti vas i pomoći kako god može.

2. Zna kuvati

Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno i zna kuvati idealan suprug. I ne mora nužno učiniti nešto posebno. Čak i ako samo nareže dinju i lijepo je posloži na tanjur, to će ženu usrećiti.

3. Uvijek će vas podržati, čak i ako ste pogriješili

Svi mi griješimo, a kad se to dogodi, vaša bolja polovina bi trebalo da bude na vašoj strani. Čak i ako griješite. U bilo kojoj situaciji, suprug bi trebalo da vas podrži, a ne kriviti.

4. Pazi na detalje

To ne znači da vaš muškarac mora znati svaki detalj vašeg života ili se sjetiti šta ste nosili onog dana kad ste se upoznali. Ali prima na znanje stvari koje su vam važne. Zna koliko šećera stavljate u čaj i koja vam je najdraža pjesma.

5. Mudar je, ne samo pametan

Moglo bi biti korisno imati nekoga ko može objasniti kvantnu fiziku, ali još je važniji čovjek koji može pronaći izlaz iz uobičajenih životnih problema. Ako vam je muškarac u stanju dati dobar savjet kad se posvađate s majkom, onda ste vrlo srećni.

6. Zna vas obradovati

Kad se osjećate loše, vaš muškarac uvijek zna kako vas vratiti u dobro raspoloženje: ispričaće sjajnu šalu, podržati vas ili učiniti druge stvari zbog kojih ćete se osjećati bolje.

7. Zna pregovarati

Idealan muškarac može naći zajednički jezik s policajcima i vodoinstalaterima bez prijetnji ili mita. Može se nositi i s vašim otrovnim komšijom.

8. Ne zaboravlja na vaše probleme odmah po odlasku od kuće

Muškarcima je obično teško da se koncentrišu na više zadataka odjednom. Ali osoba koja vas voli uvijek vaše probleme postavlja kao prioritet i nikada ih ne stavlja na drugo mjesto.

9. Vaše mišljenje mu je važno

Odnos između muža i žene ne bi trebalo da bude samo zajednički život, oni takođe treba da postanu prijatelji i međusobni savjetnici. To, međutim, ne znači da bi muškarac trebalo da bude pod kontrolom svoje supruge. Učenje zajedničkog donošenja odluka presudan je element srećnog braka.

10. Pomaže vam u kućanskim poslovima

Ako vas supružnik cijeni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osjećate kao da ste njegova lična sobarica. Razumije da se na poslu umarate i zato je uvijek spreman pomoći vam u čišćenju kuće ako ga pitate. Štaviše, zajedničko obavljanje kućanskih poslova izvrstan je način za brži posao.

Očito je da svaka osoba ima svoju vlastitu ideju o savršenom odnosu. A osobine koje muškarca čine idealnim partnerom razlikuju se za sve. Ali, pronaći nekoga ko vas stavlja na prvo mjesto, i koga vi možete staviti na prvo mjesto, ključno je za srećan brak.

GODISNJICA
MARKETING