3CC85B55 E203 48CE B458 0F2EAD6B918D
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Crna Hronika
NER FIT

Policija je nakon obračuna u svadbenom salonu obavila uviđaj i razgovarala sa svjedocima u cilju utvrđivanja tačnih okolnosti sukoba

FIXGEHALT

Policija traga za napadačem koji je ispred svadbenog salona “Delfina” u banjalučkom naselju Motike nožem teško ranio mladića, potvrdio je dežurni tužilac OJT Banjaluka Vukašin Kondić.

Dodaje kako je tokom svadbenog veselja došlo do sukoba porodica i rodbine mlade i mladoženje.

– Jedan muškarac je zadobio teže povrede i ovo djelo će najvjerovatnije biti kvalifikovano kao teška tjelesna povreda, a druge okolnosti se još utvrđuju, jer je bilo više sukoba između robine mlade sa jedne i mladoženje sa druge strane, ali se nije radilo o težim povredama, objasnio je Kondić, javlja “Srpskainfo“.

LIDER

Povrijeđeni mladić prebačen je u Urgentni klinički centar Republike Srpske gdje mu je ukazana pomoć. Policija je nakon obračuna u svadbenom salonu obavila uviđaj i razgovarala sa svjedocima u cilju utvrđivanja tačnih okolnosti krvavog obračuna.

U svadbenom salonu “Delfina” su kratko potvrdili da se dogodio sukob u kojem je povrijeđena jedna osoba i prebačena u UKC RS, ali da detaljnije informacije ne znaju, jer se “sve brzo odigralo”. Prema izjavama očevidaca, sukobu je navodno prethodila svađa oko muzike. 

-Svadba je bila manja i sve je bilo u redu dok se u jednom trenutku nisu posvađali oko muzike. U tom naguravanju navodno je kum nožem ubo mladića u oko, ispričao je za jedan od gostiju na svadbi.