4634046ddf106e877cb1bbe3e2c3afb4
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Crna Hronika
NER FIT

Policija traga za napadačem koji je sinoć ispred svadbenog salona “Delfina” u banjalučkom naselju Motike nožem teško ranio mladića, potvrdio je dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Vukašin Kondić.

FIXGEHALT

Dodaje kako je tokom svadbenog veselja došlo do sukoba porodica i robine mlade i mladoženje.

– Jedan muškarac je zadobio teže povrede i ovo djelo će najvjerovatnije biti kvalifikovano kao teška tjelesna povreda, a druge okolnosti se još utvrđuju, jer je bilo više sukoba između robine mlade sa jedne i mladoženje sa druge strane, ali se nije radilo o težim povredama – objasnio je Kondić za Srpskainfo.

Slučaj je policiji prijavljen sinoć, a povrijeđeni mladić prebačen je u Urgentni centar UKC-a RS-a gdje mu je ukazana pomoć.

LIDER

Policija je nakon obračuna u svadbenom salonu obavila uviđaj i razgovarala sa svjedocima u cilju utvrđivanja tačnih okolnosti krvavog obračuna.

U svadbenom salonu “Delfina” su za ovaj portal kratko potvrdili da se dogodio sukob u kojem je povrijeđena jedna osoba i prebačena u UKC RS-a, ali da detaljnije informacije ne znaju, jer se “sve brzo odigralo”.

Prema izjavama očevidaca, sukobu je navodno prethodila svađa zbog muzike.

– Svadba je bila manja i sve je bilo u redu dok se u jednom trenutku nisu posvađali oko muzike. U tom naguravanju navodno je kum nožem ubo mladića u oko – ispričao je jedan od gostiju na svadbi.